My super sweet 18!



Sorry!

Är väldigt dålig på att uppdatera nu för tiden! Jag ber om ursäkt för de! Det är så himla mycket runt omkring nu så man håller på att bli galen! Skolan tar upp mycket tid och nu har jag börjat praktisera också så det blir tidigt upp på dagen och så är man helt slut när man kommer hem och orkar inte göra nånting mer! Jag praktiserar på Clarion Hotel Grand i Östersund, den här gången i receptionen! Mycket att lära sig men det blir bättre och bättre! :P Kan lägga upp några inlägg från loggboken jag skriver då och då så får ni veta lite vad jag håller på med där :) Ha de gött så länge!



"Kastade mig direkt in i receptionen idag! Började med att kika lite till när kollegorna checkade ut lite folk sen dröjde det inte länge förrän jag själv checkade ut folk! Det är lite krångligt fortfarande men det blir bättre och bättre! Under dagen lärde jag mig mer om bokningar och jag fick boka in många bokningar som kommit via mail m.m. idag. Det här med fakturor och sådant är väldigt krångligt! Det är olika sorters företag hit å dit och det skrivs ut massa papper som man sedan ska ha koll på och sätta i rätt ordning, annars så gick det väl bra! haha. Har också under dagen fått svara i telefonen, bokat taxi till folk, hjälpt till med allmänna frågor från gäster och fixat iordning tidningar. Checkade också in lite gäster och det gick väl som det gick, men med mycket hjälp fungerade det i alla fall till slut! :D En lite mer händelserik dag idag vilket är kul!"



Memories!



I want to go back!

Har inte skrivit på typ 100 år nu! Har varit så mycke annat! Skolan tar redan upp stor plats å man har inte så mycke annat att tänka på nu! Lägger iaf upp en fin bild från turkiet nu, har inte hittat sladden till mobilen så att jag kan överföra bilder än så det kanske dröjer ett tag till! Vill så gärna tillbaks till Alanya nu! Vill slippa den här hålan!
Ska försöka uppdatera oftare nu, ska bli lite skärpning här!


                                       Alanya-09 <3

RSS 2.0