Calm down

Gårdagen blev ganska rolig, blev inte direkt som vi hade planerat. Vi va hos Malin Martin mest hela kvällen. Det var tänkt att vi skulle va där och typ förfesta, men det blev lite mer än så, haha. Ungefär vid 12-tiden kom vi där ifrån och då gick vi ner på stan. Ringde lite folk och hörde vad dom gjorde , men alla va så tråkiga. Det blev att vi hängde vid News mesta delen av kvällen där vi träffade en massa folk, mycket roligt folk men även en del udda, haha. Det fulaste och vildaste igår var när jag, Fia å Malin åkte taxi med två stycken till från Hemköp till G3, askort bit! Haha skitfult, värsta bussen med stjärnhimmel å mysbelysning. Det var ju inte vi som betalade så man kan ju inte tacka nej ;P  Måste ju glassa lite ibland :P Det var en ganska rolig kväll ändå :)



Skönt med helg och lov! Sov jättelänge idag, finns typ inge skönare än att få sova! Har packat ihop lite och fixat iordning mig, ska snart in till stan. Sen blire till att ta bussen till Krokom och sen vidare till Offerdal där vi har vår stuga :) Det blir riktigt härligt att få komma dit och ta det lugnt, att inte känna nån stress.

Kommer bli ett uppehåll här på bloggen eftersom jag inte kommer ha tillgång till någon dator, men på tisdag är jag nog tillbaks! :) Så ha det bäst så länge! Simma lugnt! ;P



Party!


Nu börjas de! Skååål! :D


Now i'm ready to party

Dagen har gått snabbt, på filmkunskapen tittade vi bara på film. Vi såg Wall-E! Den är så jäkla bra! En vääldigt bra gjord film och så är den fin och humoristisk :)
Dagens skräckupplevelse var matten! Hade prov idag och jag säger bara fy faan va hemskt! Kunde typ ingenting! Kommer inte klara det där för fem öre. När jag tänker på att jag ska göra nationella i matte B gör det mig ju bara illamående, usch! :/ Får väl kämpa in i det sista.
Aja, nu är jag i lägenheten och fixar iordning mig till fest! :D Jag är pepp nu, det var ett tag sen och nu ska jag äntligen få festa med mina änglar som jag inte träffat på så himla länge! Kuuul! Har bestämt mig för att vi ska ha riktigt kul ikväll! ;P

Play

Idag på skolan bjöds det på en föreläsning av en EU-parlamentariker, och det låter ju inte så kul, det var väl inte särskilt kul heller. Det mest intressanta var att få veta deras löner. Shit va mycke pengar dom tjänar! Sjukt mycke!
Efter de blev det till att äta lite lunch och sedan bar det av ner på stan, vi skulle titta på en teater som skolans dans och teater 3:or anordnat, "Gökboet". Ja man har ju sett filmen och den är bättre, men det är skillnad mellan film och teater, så det går inte att bedömma på de viset egentligen. Tyckte att första akten var ganska seg, det hände typ ingenting och det upprepades så många saker hela tiden så det blev lite uttjatat. I andra akten hände det mer, tog lite mer fart i den, men det bästa kom mot slutet, och det är det man skulle haft i början och lite hela tiden i pjäsen. Det var ändå väldigt bra gjort av alla och berömmer allihop för en bra insats. Blev otroligt godissugen under teatern, så i pausen sprang jag och en kompis upp på ICA för att köpa godis! Snacka om desperat då :P Blev en stor chokladkaka ;P
Har nu nyss ätit och så försöker jag få tag på en kompis och höra om hon vill följa med och träna, men får ju inte tag på henne! Fialotta Larsson, bäst du ringer snart! Vill så gärna träna, och jag MÅSTE träna också!


Gott med choklaaad! Mmm...Marabou!

Horrible

Ändrad Facebookstatus ledde till mord

 
En brittisk man blev så upprörd över att hans separerade hustru hade ändrat sin Facebookstatus från gift till singel att han mördade henne.
Efter att Edward Richardson, 41 hade sett att hans separerade hustru, Sarah Richardson, 26 hade ändrat sin sociala status från gift till singel på det sociala nätverket, Facebook åkte han hem till hennes föräldrahem.
Väl där bröt sig Richardson in genom ett dörrfönster och efter han hittat sin separerade hustru i sovrummet överföll och knivskar han henne sedan till döds. Efter att han hade tagit livet av sin 15 år yngre hustru försökte Richardson även ta sitt eget liv.

- Richardson blev upprörd när han såg att Sarah hade ändrat sin sociala status på Facebook till singel och han bestämde sig för att träffa henne eftersom hon inte besvarade hans meddelanden, säger Fiona Cortese från The Crown Prosecution Service till BBC.

Den tragiska händelsen utspelade sig den 12 maj 2008 och Edward Richardson har nu av rätten befunnits skyldig till mord.

                                                        Helt sjukt!!

Yeah

Provet är gjort i naturkunskapen nu! Gick ganska bra ändå. Då kan man iaf pusta ut lite iaf! Skönt de. Dagen har varit väldigt onödig känns det som. På samhälle gjorde vi absolut ingenting, sen hade vi prov och sen hade vi ingen lärare på den sista lektionen så vi fick gå. Det var väl ingen givande dag direkt, men aja, det var ju ganska slappt iaf.
Stan en svängis och nyss kom jag till lägenheten. Blir bara till att ta det lugnt nu, får se vad som händer senare ikväll :)
De är ju 100-dagars idag också! Ja inte för oss som går i 2:an direkt, men ändå! Fan va härligt att snart ta studenten! :P Det som är positivt är ju att jag har 1 år och 100 dagar kvar idag ;) Wiie!

Jag säger bara: FLUM!



Take a coffee

Efter skolan blev det fiiika med mina tjejer! ;P Halva klassen åkte ner på stan och gick på thehuset. Blev en lång mysig fika. Åt förstås en semla då och så drack jag en kaffedrink (kaffe, glass och grädde) drinken där var väl sådär. Blev att vi pratade om allt mellan himmel och jord, väldigt trevligt! Måste göras om säger jag bara! :) Vi har planerat ett tag på att klassen ska åka på en kryssning till Tallinn, ringde till dom som ordnar dom resorna och ville ha lite information. Nä tydligen måste en 30-åring va med för att vi ska kunna åka! Vad är det för jäkla regel?! Blev lite less och frågade ut han om allt och varför det var så, men aja. Ska kolla runt lite till och kanske ringa igen och höra om det inte finns nån lösning. Annars ordnar jag en lösning själv så får den där gubben säga vad han vill! Haha :P   
Efter fikapausen gick jag till Fristilen och tränade en timme, kände väl att jag måste göra de när jag ätit så onyttigt :P
Det som återstår av kvällen bjuder på plugg till prov, dans och plugg plugg plugg. Det är ju såå kul att plugga verkligen! NOT! A men måste iaf göra de om jag ska klara provet imorrn i naturkunskap :) See you tomorrow

Cream bun

Idag är det fettisdag, det betyder ju bara en sak; semlor! :P

Idag kommer ca 5 miljoner semlor att konsumeras och idag sätter svenskarna i sig ca 75 ton mandelmassa och 200 ton grädde, det är ju  helt sjukt! :P
En vanlig semla innehåller upp emot 500 kalorier. Det betyder, enligt Livsmedelsverket, att en normalstor vuxen som inte rör sig överdrivet mycke täcker in hela sitt dagsbehov av energi om hon eller han sätter i sig fem semlor.
Varje år omsätter semlor ungefär 800 miljoner kronor i Sverige! Mycke pengar! :P




Efter skolan blir det till att fika på stan med klasskompisarna ;)

I need one!

Haha, den här väckarklockan skulle jag verkligen behöva på morgonen! :P

Tjuter, skakar och blinkar!
"En klocka med en alarmsignal på 85 decibel lär nog väcka de flesta. Men Sensory Assault Alarm Clock har även andra hjälpmedel. Vad sägs om en lampa som blixtrar samt även en skakpryl som placeras under madrassen. Med den här klockan för 69.95 dollar kan du vara säker på att vakna. Lär dock inte vara något för den med dåligt hjärta."

http://www.hammacher.com/publish/76450.asp?promo=new_items



One week left!

En vecka kvar innan lov! Så jääkla härligt! Fast veckan blir ju inte slapp för min del iaf, tre prov som sagt så det är väl bara till att kämpa sig igenom veckan! Det blir även träning på fristilen antar jag, dans och försöka få tid till kompisar och till att ta det lugnt, fast lugnt tror jag inte att det blir den här veckan, kommer säkert vara stressad över allt som är på skolan och alla prov. Längtar till på fredag då jag kan pusta ut! Får träffa mina älsklingar då också! Ni vet vilka ni är <3

Idag började man halv 12 då, riktigt skönt. Sovmorgon hade man ju men jag utnyttjade inte den till fullo tro ja :P La mig väldigt sent så det blev inte så jättemycket sömn ändå, haha
Hade hotell och turism idag, kändes som om vi inte gjorde nånting. Tränade lite på bokningar som vi har prov på imorrn och på turismen började vi med ett nytt projekt som ska va klart typ vecka 18, så det är ganska lugnt :P
Efter skolan blev det ner på stan och handla lite och sen till lägenheten. Efter de åkte jag å Toby på mc'donalds och drack kaffe och jag gick igenom lite inför natur-provet. Nu sitter man och tittar lite på tv och chitt-chattar lite på msn, borde väl plugga lite mer men det får bli senare :P Vi höres vettja! ;D

Sunday, Sunday

Ja idag är det söndag och det talar väl för sig själv! En ganska tråkig dag ja. Är iaf mycket bättre nu! Skönt!
Har tittat på tv och slappat för det mesta idag, men jag har även pluggat lite grann inför prov men det är ganska mycket kvar. Orkar egentligen inte men man måste väl! Suck.
Har tre prov nu till veckan, ja man blir ju som slutkörd.
Fattar verkligen inte varför lärarna sätter proven alldeles innan loven. Även att alla gör de så man får typ sjuttioelva prov på en vecka! Jobbigt värre!
Ska väl packa lite och ta mig ett bad tror ja innan jag åker in till stan.
Imorrn börjar vi halv 12 vilket är hur skönt som helst. Kanske kan vila ut lite till då :)
Bara en vecka kvar nu innan sportlov! Hääärligt!
På onsdag är det ju 100-dagars också, lyllo dom studenterna :P Party Party 


Saturday and out of sorts

Lördagen blev en hängig dag. Eftersom jag knappt hade sovit nånting och alla mina krafter var slut så blev det mycket vilande och sovande denna dag. Låg i soffan i princip hela dagen och tittade på tv, sov och drack cola utan kolsyra som man ska göra om man är magsjuk på nåt sätt. Hade nästan 39 grader i feber så jag var helt slut i huvet och kroppen, var skönt att ligga och vila. Hade inte ätit nånting sen fredagen och jag åt inte förrän typ 8 på kvällen på lördagen, var inte ens hungrig då. Ska prata med nån lärare imorrn måndag som vet allt det här om matförgiftning och bakterier, för jag måste ju ringa till nån hälsåvårdsnämnd eller vad det heter om det är så och säga som det är och kolla om det är fler som har blivit det därifrån. Det kan nästan inte vara nåt annat.



Friday night

Ja fredagen blev absolut inte som jag tänkt mig, slutade som en mardröm för mig. Åkte till stan och åt i fredags, åt kebab. Skulle jag absolut inte ha gjort! Efter att jag kommit hem till lägenheten igen kände jag mig väldigt mätt, nästan illamående. Trodde det var så bara att jag hade ätit för mycket, men icke. Jag blev mer och mer illamående, till slut var jag tvungen att spy. Trodde allt skulle bli bra efter det, men så var inte fallet. Efteråt började jag att frysa och bli skakis, och jag blev mer illamående. Spydde igen och jag blev inte bättre, det var bara början av kvällen och natten som kom.
Det höll på hela natten, mina krafter tog slut på en gång och det var asjobbigt! Inte nog med det, på morgonen satte febern in också så jag var helt slut i huvet också. Pappa fick komma in till stan på lördagen och hämta mig på dagen så jag fick komma hem. Förstod inte varför det blev sådär men senare kom det nog fram till att jag hade blivit matförgiftad :/

A piece of cake!

Vaknade imorse och kände att jag absolut inte ville upp! Var astrött! Snoozade nästan i en timme innan jag ryckte upp mig själv, och det är alltid kallt när man går upp tycker ja, mycke härligare att ligga kvar under sitt varma täcke.
Kom ju iaf till skolan och det var väl positivt antar jag :P Började med filmkunskap och det var slappt, höll på att somna bara lite då och då :P Sen kommer lektionen på dagen som får ens lyckliga inre att gå itu, matte B. Snacka om glädjeförstörare! Ja jag plågade mig iaf genom den lektionen också och jag lever ju iaf ;) Ska ha prov om en vecka i de :S
Som sista punkt på dagen hade vi idrott och idag blev det till att åka runt på två skenor på en is. Det var helt okej. Körde lite bandy och fotboll m.m, mitt lag vann varenda match ;D Haha
Kom nyss hem till lägenheten och nu funderar jag på vad jag ska göra ikväll. Ska stanna i stan tills imorrn.
Vill hitta på nåt kul men typ alla åker hem, eller så är folk sjuk eller så vet jag inte vad. Slutar väl med att jag sitter här ensam och inte gör nånting. Får väl se vad som händer liksom.



Nolia

Jag är tröött! Har legat och halvsovit nu ett tag, att va på mässa tar på krafterna! Haha. Idag har det varit Nolia-mässa och det har varit kul. Åkte kvart över åtta från stan till Frösön och hangarerna vid flygplatsen där mässan håller till. Skulle jobba i utställarloungen där utställarna kunde sätta sig ner och ta en kaffe och nån kaka, skulle se till så att det fanns kaffe hela tiden och fylla på kakor m.m. Det fanns bara två kaffebryggare och det var många kaffebesatta som ville ha så det tog typ slut hela tiden! Sprang som en galning och fixade kaffe, och bryggarna var assega! Haha, men det var iaf kul att göra nåt, tiden gick snabbare då kändes det som. Fick sluta runt 11 och då fick vi lunch och sen gick jag bara omkring på mässan och kikade. Nu har jag pennor, kondomer, tandborstar och glidmedel för ett tag framöver! Haha :P
Zinat Pirzadeh (ståuppare, skådespelare) som är med i "se upp för dårarna" var där och föreläste. En mycket rolig och intressant person! Hon pratade om respekt m.m. och hon sa att det inte skulle va så mycket komedi, men det blev komik ändå genom hela föreläsningen vilket blev att den inte alls blev tråkig.
Nu är man i lägenheten och håller på att somna som sagt, kanske ska spela lite Xbox 360, kanske blir lite piggare då :P
Veckan har gått riktigt fort tycker ja! Imorrn är det fredag och heeelg! :D



Tailwind

Idag har det varit friluftsdag för skolan. Först när vi skulle bestämma oss vad vi ville göra så ville jag först till Åre, men det blev som inte de, kostar ganska mycke pengar och sen ville jag till bydalen, men då var det ingen kompis som skulle dit tydligen så det skulle ju inte blivit så kul i såna fall. Nu efteråt visade det sig att det var kompisar som skulle dit, surt. Det blev iaf medvinden för min del, gick bra det också! Jag, Emma M, Emma S och Linnea gick ner till badhusparken imorse och det första vi gjorde var att hyra sparkar. Mycket roligare med spark. Sedan bar det iväg och det blev mycket flum på vägen med dom där sparkarna ska jag säga! Haha. Vi sparkade och sparkade. Efter typ 4 km fick vi nog, haha, vi vände och sparkade tillbaks. Egentligen skulle man väl ha åkte typ en mil eller vad det kan va till ett ställe, men det gjorde inte vi inte :P På tillbakavägen var det lite motvind så det blev lite kallt, men det var bara att köra på. Vi mötte några lärare och dom frågade om vi hade blivit avprickade av lärare där borta dit vi egentligen skulle och vi sa att vi inte hade träffat några lärare, så då fick vi fortsätta åka, haha. När vi kom tillbaks till badhusparken satt vi oss med en eld och fikade lite, sen åkte vi hem. Så det blev från typ 9 till 11, riktigt härligt! :P Sitter nu i lägenheten och kurar, skönt att kunna slappa hela dagen :) Myys

Glitter

Skolan gick som en dans på rosor idag, det var väldigt slappt idag. Hade hotell hela dagen och först pratade vi om städning och tittade på ett avsnitt av "rent hus" sen blev det lunch och efter det fortsatte vi med hotellbokningar på datan, dom tar ju aldrig slut! Haha. Slutade typ halv 1 så det har varit en härlig dag. Efter skolan åkte jag direkt till lägenheten och sen in till stan igen, gick omkring på stan med Frida och Johanna och det blev en fika på tehuset. Imorrn är det friluftsdag för min del så jag skulle handla lite fika och det slutade med en massa flum på Hemköp med Johanna, skrattade så jag höll på att dö! Haha. Även att man har snorgrön och glittrig ögonskugga och glittrig läppglans när man jobbar! Hon verkar tycka att jobbet är en fest hon! Så jäkla flum :P
Nu sitter jag i lägenheten och gör ingenting och ska väl sitta här tills jag ska åka in till stan och dansa. Det är lite segt att man har dansen mellan halv 9 till halv 10 på kvällen, men det får man väl stå ut med. A men visst! Shoo! :D



Nightvision 1

Haha, Nightvision äger! Så jävla fult! :P
"Karsten Torebjer, psychic medium"





For a change

Idag på skolan hade vi hotell och turism, flöt väl på ganska bra. Det var ganska slappt. Efter skolan åkte jag direkt till lägenheten, slappade ett litet tag och fixade iordning lite grejer, sen åkte jag in till stan och tog bussen hem.
Var tänkt att jag skulle sova hemma inatt och åka in till stan igen imorrnbitti men det blidde inte så. Bror min skulle till Boden ikväll med tåget så jag åkte med han in ikväll. Så himla skönt att komma hem, så lugnt och skönt. Härligt att maten är färdig när man kommer hem och man kan sitta och prata med sina föräldrar. Lite annat än att va i stan.
Packade ihop lite kläder som jag fått tvättat och sen satt jag lite med datan innan jag åkte in till stan igen. Det blev en liten snabbvisit alltså, men det var kul att komma hem iaf :)
Nu sitter man i lägenheten själv och tittar lite på tv. Höres imorrn!

Horoscope

Ville lägga in nåt så det blev ett horoskop nu :P Veckans Horoskop:


Väduren
Väduren Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Hela veckan är du vaken och uppmärksam och samlar nyttig information. Du känner dig ganska klok, tills någon kommer och påminner dig om att det alltid finns nya intellektuella horisonter att sikta mot. Men det som verkligen gör dig intelligent är att du alltid vet när du ska ta plats och uttrycka dina åsikter och när du ska ligga lågt och vara tyst.
Oxen Oxen Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Du identifierar dig med en viss grupp människor, men du ställer ändå inte upp på allt de står för. Om du hade talat i enrum med olika medlemmar av den här gruppen, hade antagligen upptäckt att du inte är ensam om de här känslorna. Ta till dig det goda, det positiva, och oroa dig inte över meningsskiljaktigheterna. Du och din grupp kan flytta berg.
Tvillingarna Tvillingarna Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Ett nytt projekt är på väg att ta form. För att komma igång på rätt sätt ska du tänka på det du har lärt dig av ett tidigare projekt som inte riktigt blev som du hade planerat. Det kanske gick bra till en början men tappade fart efter hand. Ta reda på vad du egentligen fick ut av den erfarenheten. Då blir det lättare att ge din nya satsning kraftfulla vingar.
Kräftan Kräftan Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Du vet att du är suverän för det mesta, så den här veckan ska du undvika att grubbla för mycket över något du misslyckades med. Det kanske var allt du kunde åstadkomma med tanke på dina förutsättningar just då. Se till att förlåta dig själv och gå vidare, så undviker du en massa negativa tankar som bara gör allting värre.
Lejonet Lejonet Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Du är så fantastisk på att koncentrera dig på det du just har för händerna, att du kan bli ombedd av andra att styra över deras projekt. Folk lyssnar på dig och respekterar din positiva vägledning. Ta gärna på dig lite större ansvar utan att bli kompenserad för det. När du väl har gjort dig oumbärlig, kan du be om, och få, mer pengar för ditt arbete.
Jungfrun Jungfrun Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) I alla relationer människor emellan handlar det om en ständig växelverkan. Det är som en dans. Om du närmar dig den andra personen, brukar denne vanligtvis dra sig undan. Backar du, följer han/hon efter. Det är inget personligt, det handlar bara om personlig trygghet. Alla har sin åsikt om vilket avstånd som känns betryggande, tänk på det.
Vågen Vågen Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Den här veckan handlar det om rena tjurrusningen mot målsnöret. Och det handlar inte precis om att tjäna pengar, snarare får du räkna med att det kan kosta dig en eller annan krona. Fast i botten rör det sig naturligtvis inte om ekonomi. Du investerar dig själv i det här projektet, och du är beredd att ge all energi du har för att kunna genomföra det.
Skorpionen Skorpionen Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Du har velat omarbeta det där du slängde ihop lite hastigt i sista minuten. Men du kanske inte uppnår bättre resultat för det. Det fanns en viss magi i det där ihärdiga sättet du arbetade på som inte kan återskapas. Så du kanske i stället borde inse det geniala i hela processen och gå vidare till nya, spännande projekt.
Skytten Skytten Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) För länge sedan fick någon dig att bli generad över att du ville ha just det du ville ha. Den här veckan kommer du att fullt ut förstå att du inte behöver försvara ditt sätt att reagera på eller att du har kämpat för en viss sak. Du har all rätt att jaga en lycka som skiljer sig från den dina föräldrar, syskon eller vänner strävar efter. Gå din egen väg!
Stenbocken Stenbocken Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) När du ser på din relation till en viss vän på distans, upptäcker du nog allt den personen har gjort för att hjälpa dig och kanske även en del saker han eller hon har gjort som har sårat dig. Fokusera på det positiva och gå vidare i livet. Din entusiasm i kombination med den här personens energi kan få fantastiska saker att hända.
Vattumannen Vattumannen Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Än en gång får du upp ögonen för vad som inspirerar dig i tillvaron: folk du beundrar, den livsstil som stämmer med din personlighet, saker du tycker om och inte tycker om. Syftet med sådana här funderingar är att hitta dig själv. Det finns en plats i universum som är just din och ingen annans. Hitta dit, så utvecklas du i rasande takt.
Fiskarna Fiskarna Vecka: 8 (2009-02-16 - 2009-02-22) Det är viktigt att du ändrar inställning till vissa saker. Fokusera på de grundläggande saker du gillar och bygg vidare därifrån. En färg som får dig att må bra eller en person som alltid lättar upp stämningen och får dig på gott humör är viktiga saker för dig just nu. På onsdag hittar du rätt och kan ta ett nytt, stort steg. Ditt sinnestillstånd förbättras stadigt.

Sunday

Typ den tråkigaste dagen på hela veckan. Brukar inte finnas nåt att göra. Är fortfarande i lägenheten, blev inte att jag åkte hem idag heller, kändes lite onödigt. Brorsan kom och hämtade tvätt så jag fick hem det iaf. Åker nog hem imorrn tror ja så jag kan kan ta tillbaka tvätten igen och så åker jag väl in på tisdag igen.
Nu har jag absolut inget att göra, stod och diskade undan lite disk och småstädade lite nyss, ska väl ta mig en dusch snart. Jag är en sån som vill ha nåt att göra i princip hela tiden, fast visst kan det va skönt ibland att va ensam och bara ta de lugnt, men för det mesta vill jag ha lite aktivitet :)
Nu är det bara två veckor kvar på skolan innan det är sportlov! Häärligt! Det går fort nu för tiden tycker ja! :P
Imorrn har man lite sovmorgon så veckan börjar ju bra iaf ;)

Valentine's day

Denna "kärleksdag" är man ensam. Ensam hela dagen, ensam i lägenheten, ensam med mig själv. Inte det roligaste kanske när det är alla hjärtans dag.
Det var planerat att jag skulle ta bussen hem idag men jag sov så länge att jag inte hann med den bussen, så jag blir kvar i stan tills imorrn. Gick inte att ta sig upp! Ville bara ligga och sova hela dan. Till slut kom jag upp och jag mådde väl inte det bästa sen igår men efter att jag druckit lite och ätit en macka blev det bättre. Åkte en sväng till stan också och handlade lite, blev lite onyttigheter, men känns som om jag vill jäsa lite ikväll, bara ta det lugnt!
Blir nog till att titta på Melodifestivalen ikväll, alltid lika underhållande.
Ja kvällen blir väldigt lugn och det är väl skönt också, önskar bara att jag hade den där speciella personen som jag kunde tillbringa alla hjärtans dag med. Blir i framtiden hoppas jag :)




Kram på alla hjärtans dag!

Party

Ja kvällen var i största drag lyckad. Har nyss kommit hem till lägenheten efter en typ 4 km lång vandring eller vad det nu kan va till Lugnvik :P Blev fest hos Emmsen typ hela kvällen för min del. Träffade Kricka, Christoffer också som jag va med typ hela natten, roligt att träffa dig igen! Det blev fest och sen donken och sen fest igen. Kvällen har varit rolig i största drag iaf och jag kom in i dimman ganska rejält! Ingen vit februari för mig som sagt! Haha :P
Det här med att bo en bit utanför stan är väl både och. Har en bra lägenhet och en jättebra hyra så man ska egentligen inte klaga, men det är det här med att gå ifrån stan och hit, speciellt nu när det är askallt ute så man knappt vill gå nånstans! Det gick iaf bra att gå hit, pratade med Emma typ hela vägen, så det tackar jag för!
Kvällen slutade inte riktigt som jag tänkt mig, vägen hem var ganska jobbig psykiskt för mig, och det ska jag tacka Emma igen för, för att hon var och är ett väldigt bra stöd! Litar på dig min vän, älskar dig och det ska du veta! <3
Nu blir det till att sova för hela slanten! Ska åka hem imorrn, så jag måste upp i någorlunda tid. Sov gott!

Mentally down :(

Friday the 13th

Igår efter skolan stressade jag till lägenheten för att hämta träningskläder, sedan åkte jag till Fristilen och nu har jag äntligen skrivit in mig! :) Tränade på i ungefär en timme, riktigt härligt! Kvällen slutade med städning i lägenheten och så gick vi och panta burkar å flaskor på OK, blev lite pengar! Köpte gott gott för dom pengarna och sedan blev det film, Mirrors. En bra film, lite äcklig på sina ställen, men den är sevärd! 

Ja som rubriken säger, det är fredagen den 13:e! Jag känner ingen oro för det, kanske tvärtom. Jag kanske har tur denna dag. Har aldrig haft problem med den iaf och idag har det gått väldigt bra på skolan faktiskt och ett "problem" löste sig och kvällen kommer nog bli kul. Nä inget ont om denna dag än så länge :P

Idag har vi haft I-val på skolan, alltså filmkunskap och matte B för min del, plus idrott. Gick bra på alla lektioner och nu är det äntligen helg! Sitter nu i lägenheten och måste få i mig nån mat för jag är ashungrig! Senare blir det till att duscha och fixa till mig, för ikväll blire fest! ;) Ska börja med Emma älsklingen, alltid lika roligt! :)
Skål på er alla! :D



 


 

Competition

Idag har det varit sista dagen med drogtemat vi haft. Började klockan 9 och direkt när vi kom på Palmen var det bara till att förbereda drinkarna vi skulle tävla med idag. 60 drinkar skulle göras per grupp och vi höll på med det fram till lunch nångång. Orkade inte gå ner på skolan för att äta nån äckellunch så jag och några stykcen till stannade kvar på Palmen och fick äta några nybakta baguetter som 3:orna hade gjort. Asgott! Efter lunch samlades hela HR-2:an och LP-2:an för att lyssna på en föreläsning. Han som äger Simon & Victor i stan var där och pratade om alkohol i arbetet. Att i det yrke vi utbildar oss till är det så lätt att hamna i problem med alkohol. Det var intressant att lyssna på :) Han sa även att de viktigaste timmarna att sova på dygnet är mellan 3 och 6 på natten. Det är ju inte så att man ska va uppe och bara sova dom timmarna, för då kommer inte kroppen må bra senare! Det var viktigt att man sover dom timmarna bara. Och han sa även att det inte är bra att sova mellan 9 och 12 på dagen, för då blir man bara tröttare. Det ligger en sanning i det! Så känner jag iaf!
Efter föreläsningen blev det dags för drinktävlingen. Alla grupper hade bord med sin egen dukning och sina egna drinkar. Alla fick gå omkring och smaka på drinkarna och sedan rösta på vilken dom tyckte va godast. Får inte reda på resultatet förrän på måndag, men jag vet nog att vi inte kommer vinna. Det var en annan grupp som tydligen var väldigt populär! Det fanns även snittar av olika sorter att äta och det var även en "sockerutställning" att kolla på. En burk, eller flaska öl på 500ml innehåller hela 42 sockerbitar! Fatta va mycket! :/
Så det blev ett mingelparty utan dess like! (Utan alkohol iofs, suck) Hahaha

Nu ska jag dra på skolan snart och ha extramatte, kände att jag behöver gå på det om jag ska fatta nånting i cp-matten.
Sen blir det till att städa i lägenheten tror ja och kanske iväg och träna på Fristilen :)



Ungefär såhär såg våran drink ut :)

Bolt

Middagen hos våra kompisar var jättegod och vi hade det väldigt trevligt. Mycket pratande och flummande blev det :) Sen blev det till att ta bussen in till staden igen och från stan till lugnvik. Var tvungen att åka till OK för att köpa chips, blev så otroligt sugen på det! Gick sen till lägenheten, höll dock på att frysa ihäl så jag kunde lika gärna ha legat som en istapp på backen just nu :P När vi kom in kollade vi på film, det blev Bolt, på engelska. En väldigt bra och rolig film! Vill gärna ha den hunden! :D

"Varje dag utsätts Bolts tolvåriga matte Penny för spektakulära kidnappningsförsök av den onde superskurken Dr Calico. Det är i alla fall vad filmbolaget vill att hundstjärnan ska tro när de varje dag utsätter hans tolvåriga matte för noggrant arrangerade attacker. När stuntmännen och specialeffekterna är igång rusar Bolt till räddningen och hans imaginära superkrafter räddar Penny ur knipan varenda gång. Det är bara det att allt är bluff. Bolt är ingen superhund. Efter att ha utsatts för ett elakt spratt av seriens birollskatter forslas han från tryggheten i Hollywood till okända storstaden New York på andra sidan USA. Det är när han ska färdas hem som äventyret - och mognaden till självinsikt - tar vid."

Nu vill jag se filmen på svenska också, många animerade filmer kan vara bättre på svenska, så de vill jag kolla upp. Får väl kanske gå på bio då :)
Nä nu måste jag gå och lägga mig, måste väl sova nånting också! :P
Ha de bäst så länge! Sov gott!




At home

Egentligen skulle jag börja kvart över 8 i morse. När jag vaknade typ 11 tänkte jag bara: Fan! Det tog inte länge från att jag vaknade till att jag var klar och kunde åka. Innan jag skulle åka ringde jag till en klasskompis och frågade typ om jag hade missat nåt. Jag hade bara missat samhälle och där hade dom inte gjort något vettigt och resten av lektionerna som vi skulle ha idag fanns det ingen lärare till så jag behövde inte åka till skolan idag. Snacka om skönt! Jag hatar att försova mig, men att inte behöva gå på skolan var skönt :)
Har bara suttit med datan och tittat på tv idag, slappat helt enkelt. Får se om jag åker in till stan och kikar lite.
Ikväll ska jag och dom jag bor med åka på inflyttningsmiddag hos våra kompisar på Frösön. Det blir väldigt trevligt! :)

Vill festa på fredag, kommer nog göra det också. Vill höra lite vad folket ska göra.
Någon som ska ut?:)

Mix

Hello! Idag har det varit en väldigt slapp dag! Började klockan 9 och slutade typ vid 12-tiden. Har stått för det mesta och blandat drinkar idag igen. Jag och Jossan i klassen va tillsammans och skulle hitta på vår egen speciella drink, och det var inte det enklaste ska jag säga! Vi blandade och blandade och blandade, använde i princip allt som fanns att använda. Efter nästan en hel back med glas till alla testen kom vi på en drink som fick den där speciella touchen.
"Red Intelligence" blev namnet på våran drink och den innehåller; tranbärsdryck, sourmix, sprite, hallonmonin och lime :) Mycket god :) Ska "tävla" med den på torsdag :P
Efter skolan bar det av till Fristilen, tänkte ju skriva in mig idag men hade glömt pappret med förälders underskrift hemma i lägenheten, så det får bli på torsdag tror ja, men fick träna ändå som tur var. Tränade ungefär 1,5 timme, härligt!
Gick efter de till Malin Martin och sitter nu i hennes lägenhet och dricker kaffe och surrar lite :P Ska snart ner på stan en sväng och sen till lägenheten och äta nåt. Sen ikväll blire dans igen för fulla muggar! Mycke träning för mig idag alltså :) Så ska de va ;)



Pause

Ja efter skolan blev det till att gå runt lite på stan med girlsen. Det är ju så jäkla kallt! Vill ju knappt gå på stan, står hellre inne i en butik hela tiden och känner värmen! Blev att vi gick på Domus till slut och fikade lite och satt och prata. Senare gick jag på Stadium och provade T-shirtar, eftersom jag köpte nya byxor till träningen måste jag ju komplettera med T-shirts :P Ska skriva in mig imorrn på Fristilen :) Måste komma igång nu känner jag!
Efter de blev det till att fika igen på Pause, och det var inte en kort fika heller! Det blev att vi fikade i två och en halv timme! :P Satt typ och pratade om allt, så tiden bara flög iväg. Köpte en Frappe (typ iskaffe) och en Walnut Brownie :)
Ja, det blev ingen bio iaf, fick inte med nån som ville gå. Jaja, får väl bli nån annan gång då! :P
Sitter nu i lägenheten och tar de lugnt, som vanligt :) Klockan måste ju gå i expressfart! Känns som de iaf :) Borde egentligen gå och lägga mig om inte allt för länge (men det säger jag ofta och hur blir med de liksom) haha



 

Drinks

Hade lite sovmorgon idag, började halv 11. Idag har vi varit på Palmen (en restaurang) och blandat drinkar, dock alkoholfria. Vi fick en massa ingredienser som vi fick använda och trolla fram en drink med. Fick blanda hur vi ville och flera stycken, riktigt kul! En del blev väl inte direkt så god, men ändå :P Skulle lugnt kunna ha såna lektioner varje dag! :)
Nu har man turism som sista lektion, håller på med dryckeskultur i Europa. Kollar lite åldergränser för att få dricka och köpa alkohol i vissa länder. En del har typ ingen åldersgräns! Dit vill jag ;)

Känner att jag vill gå på bio ikväll, hoppas jag får med nån då :) Vill se Bolt :P Verkar ju skitrolig!
A men ska plugga vidare nu, skriver väl senare :)
 

Lazy

Ja man sov länge igen då, som vanligt på helgerna. Gick upp och åt lite och sen skulle jag följa med och handla lite.
Alltså dra mig i flätan va mycke snö det har kommit! Hemma har det kommit typ över en halvmeter bara! Att köra bil kan inte va så kul nu, ser ju knappt vart vägen är! Efter matköpet kom vi hem och åt typ på en gång. Det blev en gratäng med kassler, broccoli, grädde, chilisås och ost, och till de blev det skivad, marinerad potatis och bearnaisesås :) Gott var det!
Åkte till stan nyligen och sitter nu här och tar de lite lugnt och pratar, ämnet är; Random. Haha.
Det är ju typ kaos med snön här i stan också! Skyhöga kanter och drivor! Det kan ju faktiskt få sluta att snöa nu tycker jag.
Min dag har inte driekt varit så händelserik, har varit väldigt lat. Har typ inte gjort nånting, mest ätit :P
Veckan som kommer kommer nog va ganska slapp, har drogtema hela veckan förutom fredag :) Intressant faktiskt.
Det är ju vit februari nu också, vilka har klarat de eller kommer klara de? ;) (Inte jag iaf :P)

                                             






Saturday

Idag sov jag typ till 12 nån gång, så jäkla skönt att få sova ut! Sover mycke bättre när jag är hemma också. Dagen har varit väldigt lugn. Åt frukost och kikade lite på tv samtidigt och sedan har jag varit ute och gått med Kira (hunden) i detta kyliga och snöiga väder. Ganska härligt ändå. Nu tar man det mest lugnt, myser med Kira, mitt lilla gosedjur :P
Ska väl ta och duscha tror ja och senare ska jag träffa Malin, det känns som åratals sen! Malin är en så underbar vän, om vi är borta från varann någon dag känns det fan som om vi varit borta från varann i flera veckor! Vi har säkert ganska mycket att prata om nu, och säkert några planer på vad vi ska göra framöver :P
Så lördagen har alltså varit en lugn dag och kommer nog fortsätta vara lugn också :) Mys på vettja!

See ya!


Malin, du betyder så himla mycke för mig
Lämna mig aldrig
Jag älskar dig <3




A calm friday

Ja nu var det fredag och helg igen då. Sov hemma igår så jag var tvungen att gå upp astidigt i morse! Var tvungen att ta tio i sju-bussen i morse in till stan. Man var ju inte lite trött idag då eller! Inte alls! Har filmkunskap som första lektion på fredagar och vi såg en film idag; "Lady Vengeance". En sydkoreansk thriller från 2005 som i största drag handlar om hämnd.


"I över tretton år har Geum-Ja varit fängslad. Orsaken är att hon nitton år gammal erkände sig skyldig till kidnappningen och mordet på en femårig pojke. Men bekännelsen var inte hela sanningen och en brinnande hämndlystnad hänger nu i luften. "Lady Vengeance" framstår vid första anblick som ett starkt känslomässigt drama, skenbart nästan en trevlig film. Men om du bara rispar lite på ytan med fingernageln upptäcker du snart en så oroväckande tryckt stämning att man nästan kan ta på den." (taget från Moviezine.se)

Tyckte att filmen var sådär, den var väldigt konstig och speciell. En annorlunda film.

Dagen fortsatte med matte B, suck! Efter att ha plågats igenom den lektionen så hade vi idrott. Hade bad idag så vi gick till Storsjöbadet och plaskade på, höll på med livräddning mestadels. I slutet på lektionen fick vi fritt och då gick dom flesta till rutschkanorna. Vi åkte bara den man åker med ringar i. Vi åkte ungefär 15, 20 pers samtidigt i den! Helt vilt och jävligt kul! ;)
Efter badet åkte jag in till stan och tog bussen hem till Oviken. Var nyss ut en sväng och gick med hunden, och nu sitter jag och tar det lugnt. Blir en lugn helg för min del, har varit mycke festande i princip varje helg nu så måste vila lite iaf :P Laddar ju upp för rave nu ;)


                                 

Variety Show

Nu har jag precis kommit hem från revyn! Jäklar va bra den va! Den var ungefär två timmar lång med en paus i mitten, det tycker jag är en bra tid :) Dessa människor måste ju träna otroligt mycke! Sketcherna och sångerna avlöste varandra i ett ganska rappt tempo. Otroligt smarta skämt och skrattade nästan oavbrutet! :P Dom var duktig på att improvisera också! Hände väldigt ofta ikväll och dom kunde inte ens hålla masken själv, gjorde det hela ännu roligare! Haha. Mycket sevärd!
Om ni vill se den så kommer dom till Östersund den:  25/2, klockan 19.30, på Folkets Hus (Biljetter finns på Ticnet)




Don't drink and drive

Ja men idag var man på skolan då som vanligt, och vi började med drogtemat vi ska ha nu framöver i en vecka. Dagen har varit helt okej, mycket diskussioner om alkohol, alltid kul att diskutera lite. Såg några filmsnuttar också om svartsprit.
Som avslut på dagen skulle vi alla skriva eller rita en slags utvärdering. Älex å ja kom ju på den bästa idén! Ritade en champagneflaska och skrev lite roligt, se längst ner :)
Efter skolan åkte jag ner på stan och gick på Stadium och köpte mig ett par träningsbyxor av märket Nike, snygga :)
Nu sitter jag i lägenheten och ska strax åka tillbaks till stan och sen åka hem, ska på revy ikväll :) Garvsyra :)
Bloggar väl senare om hur den va :)

"Dumpa Dompan (NOT!)"   
                     
" Pappa betalar"                                     
"Brats"




Shear Genius

Segaste dagen igen då, onsdag! Men egentligen var den inte så jobbig som den brukar vara. På samhälle idag hade vi ett prov på europas länder och huvudstäder, inte så himla svårt och sen pratade vi mest och gjorde en samhälls 12:a (typ nutidskryss) så den lektionen var ganska slapp. Naturkunskapen däremot är aldrig slapp och aldrig kul, men vi gjorde så de blev roligt ändå, like usually, haha. Vi diskuterade alla gamla barnprogram som vi såg på när vi var små, så vi satt och sjöng å skratta när vår lärare hade genomgång, till prov också desutom, haha. Svenskan och näringsläran gick ganska fort de också, så dagen har inte varit så seg som den brukar, skönt säger jag bara!
Efter skolan gick jag, Amanda å Sigge till fristilen för att få lite information om priser å så, ska börja träna där nu har jag bestämt. Skriver väl in mig nästa vecka. Sen blev det att jag åkte hem till skogen, Ovitschen. Åt lite och sen åkte jag å pappa till Hackås för att klippa oss. Nu är jag korthårig igen och det är så skönt! Så lättsamt!
Kommit tillbaks till stan nu och nu blire bara till att slappa och sen sussa antar jag :P
Imorrn börjar vi med ett drogprojekt på skolan som är ämnesövergripande, roligt att göra nåt annat nån gång :) Blir intressant! Men vi höres imorrn då! Hare bäst!




"Dompa!"

Saknar dig Malin Martin! Måste ses nånting och det snart! Love U <3



Bubble

Sovmorgon, gött! Hade hotell i två timmar idag, sen slutade vi. Det är slappt! Satt bara och fortsatte med bokningar men sen upptäckte vi annat kul. Typ hela klassen satt inne på Z:a å flummade på. Bjöd in massa människor till chatt och vi pratade på allihop, haha, jävligt kul. Åkte ner till staden sen då och gick runt lite med Alexändri, Sigge, Amanda, Linnea å Emma. Jäklar va kallt det är ute! Man avlider ju nästan om man går ut! Men vinter är det iaf och det ska man väl va glad för, det kunde ju ha varit varmare och slaskigt istället. Nu sitter jag i lägenheten och tar de lite lugnt, ska in till stan lite senare och fika med Toby och sen blire till att åka tillbaks igen. Ikväll ska jag dansa :) Vårterminen börjar igen, har ju varit uppehåll nu ganska länge så de ska bli skönt å roligt att börja dansa igen! :) Jag dansar på Dawes dansinstitut för den som inte visste de, dansar disco & street :)


"Nu ska vi dricka skumpa, vi ska fira att det är tisdag!"

"Orange planet!"

Fun is good

Idag hade man lite sovmorgon då, började typ halv 11 idag så det var skönt. Idag gjorde vi inte så mycket direkt, hade hotell och turism idag. På hotell fortsatte vi med bokningar på HotSoft, började med gruppbokningar. Började väl ganska bra men kort efter de höll man ju på att få nervsammanbrott, fattade ju inte vad man skulle göra. Emma satt och va så jobbig, hon ville ha hjälp hela tiden också, haha :P På turismen jobbade vi först lite med ekoturism, sen fick vi spela backpacker på datorerna, de va kul :D Efter skolan blev det en liten sväng på stan med Emmsen, Sigge å Älex. Nu sitter jag i lägenheten å gör typ nada, ska väl göra en hotellläxa tills imorrn. Börjar inte förrän 11 imorrn, så jävla skönt!

Jag vill hitta på nå kul! Orkar inte ha tråkigt! Vad händer i veckan gott folk? Något kul? ;)

Shalala!


A new week

Sov aslänge idag, sen blev det till att gå upp och äta lite och titta på tv, sen kom mina parents hem från stugan. Blev till att duscha och äta lite snabbt, sen åkte jag till stan med Tobbe. Sitter nu i lägenheten och tar det lugnt, tittar på tv. Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar, vecka 6. Snart är det sportlov, inte så himla långt kvar nu. Det går fort! Imorrn får jag sovmorgon, börjar inte förrän 25 över 10. Skönt säger jag bara! Har hotell och turism imorrn och det är ganska slappt, så det blir väl en ganska lugn dag. A men vi höres väl imåra!

Tjohej!

RSS 2.0