A dance on roses

Gick riiktigt bra idag på prakiken, lite klantig var man och rädd blev man! Haha (läs mer nedan). Åkte till lägenheten och har suttit och gjort några uppgifter som ska vara klart, känns som att jag har mer kontroll över läget nu. Har mycket i skolan ändå och jag antar att jag kommer att gå in i väggen eller nånting. Skolan tar ju kål på en! Som vanligt är ju lärarna så jäääkla smarta och sätter alla läxor och prov innan lovet såklart! Känns bra, verkligen! Mmhm!

"Idag jobbade jag från 8 till halv 3. Det gick väldigt bra idag! Städningen gick som en dans på rosor idag! Hade 13 rum och jag gjorde klart alla ganska snabbt, har aldrig gått så bra för mig förut. Finns egentligen inte så mycket mer att säga, det flöt på väldigt bra! Hände lite roliga saker som att Gogi (en i personalen) skrämde mig rejält och båda utbröt i skratt, dammsugarmunstycket dunsade i golvet så jag blev livrädd och jag gick in i duschkabin-glaset när jag städade (kanske för att jag städar så bra att det blir genomskinligt! Haha)."



Me like

Funderar på att köpa jackan :D Assnygg!

        Rutig skjorta 899kr / Jacka 1399 kr / Tennis canvassko 499 kr
                                                                 MQ


Tips from the coach

Praktik idag då och det gick väldigt bra, känns bra att va där istället för skolan! :P Har inte hänt speciellt mycke idag, flytit på som vanligt. Jobbade till halv 4 och sen bar det av hem till lägenheten och har suttit och gjort en läxa. Har fler läxor att göra, men får se om jag har ork och om jag kan göra dom! :P Måste göra mig något att äta också, är rätt hungrig!
Ikväll blire väl till att titta på tv eller något, som vanligt det vill säga. Finns typ inget annat att göra här så, hehe. A men dåså! Ha de gött så länge! ;P

"Blev en ganska lång dag idag, jobbade från 8 till halv 4. Hade 13 rum att städa och jag hade packat vagnen igår så det var bara till att börja! Gick väldigt bra tyckte jag, jag var inte stressad så det var skönt! Det var ganska mycket flaskor och skräp efter helgen så det var rätt mycket att göra. Hade inte bråttom att åka hem, gör ändå inget speciellt så jag tog det lugnt idag och det gick bra! Hände inget speciellt, var som en vanlig dag. Innan vi slutade, tipsade jag Josefine lite grann om hur hon kunde göra för att städa ett rum lite snabbare. Det gäller att tänka ganska mycket, man ska kunna ha ganska många bollar i luften om man säger så. Memorera vad man behöver och vad som ska göras, det är en liten konst! Innan man lär sig det blir det mycket spring fram och tillbaks och det tar upp ganska mycket tid. Fick veta idag att dom ska beställa namnskyltar till mig och Emma, det känns riktigt bra! Det måste ju betyda något liksom. Det börjar kännas mer på riktigt nu och man klättrar upp på stegen, det gör att det känns "värt" att arbeta mycket."



A long day

Dagen började med att jag försov mig! Det var nog sommartiden som ställde till det hela, ställde om klockan på mobilen innan jag la mig men tydligen ställde den om sig själv så det blev nåt konstigt så att väckarklockan inte ringde. Vaknade iaf i hyfsad tid så det blev till att skynda sig och bussen kom i ganska bra tid så det flöt på ganska bra ändå. Som tur är, är det en underbar personal i städet. Det gjorde ingenting att jag kom lite sent och dom hade fixat frukost och grejer till mig! Så jäkla snällt! Dagen har varit riktigt lång! Segt att städa massa rum som ser ut som ett bombnedslag. Började runt halv 12 och slutade typ halv 6, segt.
Nu sitter man i lägenheten och ikväll blire väl till att kika film kanske och se på tv, imorrn är det praktik igen så det får väl bli en ganska tidig kväll. Borde egentligen göra läxor, men orkar inte de just nu! ;P



Real work

Idag har jag jobbat! Fick jobb på Clarion Hotel i helgen, lördag å söndag. Troligtvis blir det varannan helg framöver och det känns riktigt bra! Pengar är alltid välkommet! När jag kollade på min lista såg jag att jag hade 18 rum idag och det kändes vääldigt mycke! När jag kollade lite närmre såg jag att alla var stannande rum så det var en liten lättnad! Städade och städade, det gick riktigt bra! Jättemånga rum ville inte ha städat så det gick ännu snabbare att bli klar! Måste säga att man kan hitta diverse saker i papperskorgarna också! Haha :P När jag var klar gick jag och hjälpte lite annat folk och sen var jag klar för dagen. Jobbade från 10 till halv 4 idag. Efter de gick jag på stan lite, gick på videoteket och köpte mig tre filmer; The eye, 21 och 10,000 BC :) Nu är man i lägenheten och har just ätit, blir en lugn kväll här i min ensamhet.

Friiiday

Började kvart över 8 idag och slutade runt 3. Dagen började med filmkunskap för min del, som vanligt på fredagar och jag hade även matte och idrott. Hade HLR på idrotten och det var kul! Alla fick en varsin docka att träna på, "Mini Anne" som hon hette, haha! Blev ganska många skratt! Kändes som att dagen gick assnabbt och det är härligt! Den här veckan har gått assnabbt den också! Fattar inte att det är fredag nu liksom! Skönt är det iaf! :) Efter skolan bar det av till fristilen och jag började med att träna i gymmet i ungefär en timme och sen träffade jag en kompis där som ville ha med mig på ett pass också. Bodystep och bål i en timme blev det också och det var jobbigt! Två timmars träning känns riktigt bra! ;P Gick ner på stan och handlade lite och nu sitter jag i lägenheten. Vad händer ikväll då tro? Jo antingen så åker jag till Martina ikväll och ser Let's dance eller så blir det till att sitta här och ta det lugnt, får se vad som händer :)

Nice to meet you

Började klockan 10 idag på skolan, skönt med lite sovmorgon. Hade två lektioner idag; samhälle och projekt & företagande. Det gick riktigt bra och det kändes som att dagen gick väldigt snabbt! Gjorde typ inte så mycket idag. Vi åt väldigt mycke mackor iaf! Haha, typiskt vår klass! Gick till matsalen på en rast och gjorde oss några mackor, gott var det! :P Efter skolan åkte jag ner på stan, gick och hälsade på Emmsan med Linnea en sväng. Det var en ganska bakis Emma! Haha, hon fyllde ju 18 igår så det är fullt förståeligt! Om några månader så följer jag gärna med dig Emma på krogen! ;) Efter det gick jag upp till Malin Martin. Tänkte överraska henne med att dyka upp bara sådär, men när jag stod och plingade på dörren var det ingen hemma. Ringde och hörde med henne och hon var och handlade, gick dit och smög mig på ända fram på ryggen på henne! Haha, hon såg inte ens att det var jag först, blev lite chockad tror ja! hehe :P Gick hem till Martini och satt och pratade typ aslänge, riktigt trevligt! Har många planer! ;P Åkte sedan och handlade på Willys och nu sitter jag i lägenheten och har just ätit. Nu blir det tv:n och sen sova antar jag :)



Back to school

Ja idag har det varit en vanlig dag på skolan. Vi har ju haft praktik nu efter sportlovet så det har varit skönt att ha sluppit skolan på ett tag, men nu är man tillbaka. Astråkig dag idag, samhälle, naturkunskap, svenska och näringslära står på schemat på onsdagar och det kanske talar sitt eget språk. Började kvart över 8 idag och slutade halv 4, assegt! Vi fick gå och kolla på en konsert i aulan med säreleverna. "Konsär" hette den och man skrattade typ oavbrutet, riktigt kul! Haha     Efter skolan blev det till att träna på gymmet. Tränade inte så jättelänge, hade typ ingen ork. Har också handlat lite och nu blir det till att äta och sen ska jag ta det lugnt! Imorrn börjar vi kl 10, sovmorgon! Har typ börjat kl 8 i två veckor nu, inte kul!       Ha de gött!



Awkward

Praktik idag igen då, gick riktigt bra faktiskt, en liten pinsam situation bara. Efteråt åkte jag direkt till lägenheten och sitter nu här och glor in i datan. Måste göra en jävla näringslära-läxa som vi haft flera veckor på oss att göra, men jag skjuter såklart upp på sånt! Inte så bra direkt, men jaja. Får se hur det går :P Ska väl äta nånting och senare funderar jag på att åka och träna och sen har jag dans ikväll. Är jättetrött så det känns lite jobbigt! Imorrn är det skola som vanlig, suck.

"Jobbade från 8 till halv 3 idag. Eftersom att jag var förberedd idag med en packad vagn gick det mycket bättre idag! hade 14 rum idag igen, men jag hade många stannande så det var skönt ändå. Flöt på riktigt bra och jag var inte stressad så som jag var igår. Härligt! Var med om en pinsam grej i alla fall, när jag skulle städa ett stannande rum knackade jag först på och det verkade inte vara någon där och sedan öppnade jag och sa hallå men det verkade fortfarande inte vara någon där. Jag gick in och såg en himla röra där inne, det var riktigt stökigt! Ställde mig och tittade runt lite vad som skulle göras, stod där ett tag och det jag inte hade upptäckt var att det var en som låg i sängen. Blev typ asshockad när jag såg de och han sa bara hej och jag ursäktade mig och frågade om det behövdes städning och han ropade på en kompis som satt på toan, så det var till och med en till där inne! Dom behövde bara handdukar och body lotion så jag gav dom det sen gick jag! Det var jättepinsamt! Även att jag stod där länge innan jag upptäckte det! Haha. Städade klart det jag skulle, allt gick jättebra! :)"



Hard work work!

Praktiken idag var ganska jobbig. Det var stressigt iaf! :P Jobbade till halv 4 idag och direkt efteråt åkte jag till lägenheten och sen åkte jag in till stan igen. Gick på kicks och köpte mig en parfym och en deodorant och nu har jag en Ralph Lauren-väska också ;P Assnygg!! Åkte till lägenheten igen och har suttit här sedan dess och tagit det lugnt. Nu blir det tv:n och sen sängen!

"Idag blev det en lång dag på jobbet! Jobbade från 8 till halv 4 idag. När jag kom dit i morse fick jag min lista och rummen blir fler och fler. Idag hade jag 14 rum att städa, det var riktigt mycket! Eftersom att alla är som gamar när det gäller sängkläder m.m, fick jag nästan ingenting i min vagn närj ag skulle packa, något enstaka lakan och påslakan. Jag kunde ju i alla fall göra det jag kunde först då, t.ex med att riva ur sängkläder m.m. Det första rummet jag började med såg verkligen ut som ett bombnedslag! Dagen började inte bra! Det var en extra säng med två extra täcken, det var kartonger överallt, överfyllda sopor, flaskor, grus och så var det massor av blöjor där! Alltså lukten där inne av nerbajsade blöjor gjorde att jag fick kväljningar! Tog länge att få ordning på det där rummet! Eftersom jag knappt hade några grejer och det första rummet tog lång tid blev jag väldigt stressad! Hade väldigt många rum med två bäddar som behövde städas så det tog lite längre tid och jag blev mer stressad! Åt en väldigt snabb lunch och fortsatte sedan med städandet, och längre fram på dagen fanns det sängkläder och handdukar m.m. så det blev genast mycket enklare och lugnare. Jobbade en timme längre än vad jag egentligen skulle, tog längre tid än vad jag trodde att städa 14 rum, men det har varit lärorikt att fått testat på en sån här dag också! Packade en vagn tills imorgon innan jag gick så jag är förberedd tills imorgon. ;)"



A nice weekend

Har inte skrivit nu i helgen p.g.a att vi inte har någon data hemma just nu.
I fredags blev det till att gå ut och festa. Va med Malin å Fia och vi skulle åka på fest på frösön, men det gick inte så bra icke. När vi kom dit va polisen där och alla var tvungen att gå ut, så vi kom inte ens in! Haha :P Åkte in tll stan igen och vi gick på en fest vid stora kyrkan, den var väl sådär, det funkade väl. Senare på kvällen fick vi skjuts till torvalla till en fest där men när vi kom dit var det typ slut, så det blev inte så mycket där heller. Kvällen var väl helt okej, men inte alls som vi hade tänkt oss.
Igår lördag åkte jag hem till Oviken och jag hade ingen skjuts från busshållplatsen så jag fick ta och gå därifrån, ca en halv mil. Jobbigt var det med tanke på att jag hade en väska som vägde typ 100 kg! :P Var hemma och tog det lugnt ganska länge. Tittade på tv och jäste lite lagomt. Senare på kvällen runt 10-tiden gick jag till Malin i Oviken, ca en halv mil det också. Gick dit och lämnade några grejer sen bar det av till en fest en bit därifrån. Ett helt hus, fullt med folk, mycke dricka, hög musik. Det var rave! Askul! :P Festade gärnet där och på natten nångång gick jag till Malin och sov där. Rolig kväll!
Idag sov vi ganska länge och sen gick vi upp och åt frukost, eller lunch eller vad man nu ska kalla det. Jag å Malin satt typ i flera timmar i köket och bara pratade, riktigt trevligt! Pratade om framtiden, nutiden och diverse djupa saker :P Åkte hem och åt lite och sen blev det till att åka in till stan. Sitter nu och tittar på tv och tar det lugnt, blir en ganska tidig kväll, praktik imorrn igen :)

A nice day

Praktiken idag gick riktigt bra! En bra dag! :) Efter praktiken gick jag direkt till Fristilen och tränade ungefär en timme, riktigt skönt! Har bara blivit två gånger denna vecka vilket inte är så bra, men har inte haft orken. Efteråt gick jag ner på stan igen och köpte mig en macka, tomatbröd med skladjursfyllning till middag. Smaskens! Åkte till lägenheten och vi har storstädat hela lägenheten! Nu är det FRESH! ;P Blir tv:n ikväll å slappa!
"Städade idag igen då, mycket roligare än igår! Jobbade från 8 till ca kvart över 2 idag. Fick en lista när jag kom dit imorse och det var bara till att sätta igång. Åkte ner till tvätten för att packa vagnen, men alla som städar är som hungriga gamar när det gäller sängkläder, handdukar m.m. Fick med mig några sängkläder i alla fall, så det var bara till att göra det jag kunde så länge. Senare kom en som heter Sonja som jobbar i tvätten upp till mig med örngott och handdukar. Det var jättesnällt av henne! Hon ville att jag skulle ha det innan någon annan fick det, jättegulligt! Städade 10 rum idag varav 3 stannande. Gick jättebra! När jag stod och dammsög ropade en i städpersonalen, det hon ville säga var att hon tyckte att jag bäddade jättefint! Verkligen jätteroligt att höra! Nere i tvätten sa dom också att jag var så himla duktig. Man blir glad och peppad när man får höra sådant! Dagen har varit riktigt bra! :)"

Not so funny

Praktiken idag var icke så rolig. (Läs mer nedan) Slutade tidigt idag, åkte direkt till lägenheten och satt där och ugglade lite innan jag åkte in till stan igen. Gick omkring lite och sen blev det middag på donken, dåligt men sant. Kom typ nyss tillbaks till lägenheten och nu blir det till att slappa, är jääkligt trött! Tidig kväll ikväll tror ja. See ya!
"
Idag blev det till att gå upp lite tidigare, började halv 8 och slutade runt halv 2. Var i frukosten idag som sagt och det var ju som det var. Direkt när man kom dit så fick man börja plocka tallrikar och disk. Man fick som inga direkta arbetsuppgifter, utan man blev skickad hit och dit och man visste aldrig riktigt vad man skulle göra. Jag kan ju säga på en gång att jag inte trivs i frukosten, personalen där är helt annorlunda jämfört med städpersonalen. Restaurangpersonalen uppträder på ett sätt som jag inte alls gillar, dom tror ungefär som att dom är bäst, att dom är bäst på sitt och ingen kan bli bättre. Jag hade i alla fall Josefine där också som tur var, annars skulle jag inte klarat av dagen, seriöst. Kändes som om vi hela tiden stod i vägen, istället för att ge oss en uppgift eller uppmuntra oss till att göra något så sa ena lite surt till oss att; "stå inte still, gå omkring istället!" Det var en ung tjej där som var jättegullig och glad, typ den enda! Vi hjälpte i alla fall till med att plocka disk, fylla på saker som var slut, hjälpa till med disken och duka konferenslunch. Nä, dagen var inte rolig, det enda positiva var att man fick se något annat än hotellrum. Skulle vara där imorgon också egentligen, men har sagt nu att jag hellre vill städa för att jag inte trivs i frukosten, så det blir till att städa imorgon igen. Roligare!"

Ordinary day

Praktiken flyter på. Har varit som en helt vanlig dag på jobbet idag. Efter praktiken åkte jag direkt till lägenheten och sitter nu här och slappar lite. Ska ta mig en snabb dusch nu och sen ska jag in till stan. Ska äta med några kompisar på Eastern Palace och sen blir det bio! Kul ska det bli! :P Vet inte riktigt vad vi ska gå på än men det blir ju nån iaf :P


"Jobbade från 8 till 2 idag. När jag kom dit på morgonen blev det lite prat om ditt och datt och sedan fick jag min lista på rum jag skulle städa idag. Hade 10 rum idag, det blir fler och fler! Åkte ner till tvätten för att packa vagnen, men det fanns nästan ingenting att ta. Fick med mig några lakan och påslakan, inte så mycket mer. Började i alla fall att med att ta ur sängkläder och bädda om med det jag hade och tittade till vad som behövdes göras. Eftersom jag knappt hade några grejer så frick jag skriva upp mycket och komma ihåg mycket. Det snurrade rejält i huvudet ett tag där när jag skulle komma ihåg rum och grejer! Haha. Jag hade 7 stannande rum så det var i alla fall skönt! Det går mycket snabbare med dom rummen. Det gick bra idag, gjorde mitt och sen ställde jag undan alla grejer och checkade så att allt var bra, sen fick jag gå hem. En vanlig dag. Imorgon ska jag vara i frukosten, får se hur det går! :P"

Feeling at home

Praktik den här veckan också, måndag till torsdag. Gick väldigt bra idag! Efteråt gick jag lite på stan och sen åkte jag till lägenheten en sväng. Bytte om och sen blev det stan igen. Kollade på lite kläder och skor. Gick sen till Fristilen och tränade, riktigt skönt! Nu är det tv:n som gäller :P

"Idag jobbad jag från 8 till 3. Direkt när jag kom dit fick jag en egen lista med rum som jag skulle göra, idag hade jag 8:a rum att städa. Nu känns det som att man jobbar på riktigt och det är positivt. Åkte ner till tvätten och packade min vagn med grejer jag behövde och sedan var det bara att sätta igång. Det gick ganska bra ändå, gick snabbare den här gången än sist jag städade själv. Skulle städa ett stannande rum och just då kom en som bodde i det rummet ut och hon sa att hon inte ville ha städat. Hon sa att det bor två vuxna där och att hon kan hålla ordning och reda själv. Trodde inte att nån kunde säga nej till att någon annan städar, haha, men visst visst. Känner mig riktigt hemma bland personalen nu också, vi skämtar och har det kul. Jag har roligt på jobbet!"






Fly

Har inte skrivit nu i helgen p.g.a. av att jag inte kunnat använda datan hemma.
Har varit hemma iaf hela helgen vilket har varit riktigt skönt! Hem ljuva hem!
I fredags var jag på skolan, är tvungen att gå på I-valen även fast man har praktik. Filmkunskapen gick bra, flöt på som vanligt och sen hade jag matte B igen och det vet ni redan vad jag tycker om! Haha. Fick tillbaks provet vi gjorde senast och det var ju som ett skämt när jag tittade på resultatet! Inte bra! :P
Lördagen blev en varierad dag. Det var snöyran på fröjdholmen så jag och pappa åkte dit för att kika. Det var en massa utställare och aktiviteter m.m. och så var vinterakro-2:an där och showade. Man kunde även åka helikopter där och det var såklart att pappa och jag skulle göra de! :P Dyrt var de, men lugnt värt de! Jäklar vilken härlig känsla de va! Åkte över vårt hus m.m, riktigt kul! På kvällen var det snöyran banketten med mat, underhållning och dans efteråt. Jobbade där med att sälja diverse saker och plocka undan, städa m.m. Kul var det!
Idag sov jag länge, det blev en ganska lång natt. Gick upp och gick i princip direkt ut och solade, härligt att solen värmer!
Var ute ett tag och mysade med hunden och sen hjälpte jag till att skotta bort lite snö och sen blev det till att äta. Höll på att somna efter maten men eftersom jag skulle in till stan var jag tvungen att packa lite och duscha. Är nu inne i stan och sitter lite med datan och tittar på tv. Imorrn är det praktik igen så det blir en ganska tidig kväll tror ja :)


Independently

Igår åkte jag och tränade och efter de blev det att åka till lägenheten en snabbis och duscha och sen blev det att jag åkte till Sandra som fyllde 18 igår på fest. Festade med massa folk och det var kul! Sov hos Malin Martin igår, tack för att jag fick de! <3 Det var dock inte kul att gå upp imorse! Har varit så jäkla trött hela dagen! Men det är smällen man får ta!
Nu blir det till att vila hela kvällen!! Och sova!!

"Jobbade från 8 till 2 idag ungefär. Idag fick vi städa egna rum och det var ju spännande. Jag sov inte mycket inatt så jag har varit väldigt trött hela dagen så jag har haft svårt att koncentrera och fokusera mig på arbetet. Det handlar mycket om rutin när det gäller städning av hotellrum. Man ska tänka på vad man ska ha så att man tar med sig allt på en gång och det är mycket att tänka på. Som "nybörjare" blev det nu att jag sprang fram och tillbaks och hämtade saker, kom på saker i efterhand. Det sätter sig nog med tiden antar jag. Dagen flöt på, det tog längre tid än vad jag trodde att städa ett helt rum själv! Beror nog på att jag var så trött.

Väldigt självständigt idag. Fikapausen var etferlängtad! En del av personalen och vår handledare satt där och pratade, dom frågade om vart vi kommer ifrån och det blev ett himla prat om Oviken där jag kommer ifrån, haha.

Det var i alla fall kul att testa egna rum idag och det kommer nog bli fler framöver!"



Work Work

Ganska seg dag idag på praktiken, många rum att städa! Nu blir det till att åka in till stan, ska på typ audition till en film. Sen blir det väl till att äta och ikväll har jag två alternativ, antingen ska jag åka och träna igen eller så åker jag till Sandra som fyller år idag och typ festar. Vet inte än hur det blir, får känna efter senare :) Ha det gött!
"Idag fick jag verkligen dra mig upp ur sängen. Det blev en ganska sen kväll igår och då får man ta smällen. Började 8 som vanligt då och slutade halv 3. Igår gick det väldigt snabbt att städa och då sa en på skoj att hon skulle ge oss straff tills idag, att vi skulle få många rum. Såklart att vi fick många rum idag då! 23 rum att städa, dom tog verkligen aldrig slut! Det var bara till att börja och det gick väldigt segt. Kände mig mer som en snigel idag jämfört med igår. Är väldigt trött på dammsugare! En stor klump som man ska dra omkring, och sladden bara trasslar! Haha. Fick lära mig lite fler detaljer idag, vad det ska vara för grejer i lådorna o.s.v. Lite smågrejer sådär. Har upptäckt att det är ganska mörkt inne på hotellet och när man öppnar upp gardinerna och solen strålar in känner man sig som en nyvaken mullvad, haha. Det har varit lite segt idag, men det har gått bra. Imorgon ska jag få göra i princip allt själv, packa vagn, städa egna rum m.m. Det blir lite upp till bevis. Roligt!"

Rapid

Praktiken idag då, efteråt blev det till att träffa några klasskompisar och sen åka till lägenheten. Nu blir det till att göra 5 saker;

1. Äta
2. Träna
3. Dansa
4. TV
5. Sova!


"Jobbade från 8 till halv 3 igen. Idag kändes det som en vanlig dag på "jobbet". Började med att packa vagnar med det vi behövde för dagen. Jobbade med Elisabeth igen och vi hade 19 rum att göra idag så det var ju bara till att börja arbeta. Det flöt på väldigt bra, vi skiftade lite mellan att ta toaletten och bädda så det blev lite omväxling. Det gick så bra att vi blev klar ganska snabbt. Vi jobbade för fort helt enkelt, haha. Idag fick jag till och med säga till Elisabeth att hon hade glömt hänga nya handdukar på toaletten och hon började skratta och sa att det var tur att jag var vaken. Jag har koll och är vaken, det är bra! Haha.

Jag fick visa Josefine runt lite grann. Gick och kollade på den nyrenoverade relaxavdelningen och poolen och konferensavdelningen."



Practical training

Idag började praktiken på Clarion Hotel Grand Östersund och det känns riktigt bra. Det är skönt att göra nåt annat än skola hela tiden. Kommer att lägga upp loggboken jag skriver varje dag till skolan. Kom nyss till lägenheten och ska äta nånting tror ja, sen blire till att träna på Fristilen. Härligt att komma igång igen!
"Nu är praktiken igång igen och det känns riktigt bra! Känns bra att vara på Clarion igen! Började klockan 8 idag som vi brukar göra och slutade runt halv 3. Fick ett varmt välkomnande när jag kom dit, alla blev typ superglada!

Innan vi började arbetet sa handledaren att vi skulle få lära oss lite mer, hur man städar toaletten o.s.v. så att vi kan städa ett helt rum. Hon sa också att vi är uppskrivna på sommarlistan, så vi får sommarjobba där om vi vill också och troligtvis få helgjobb också sa hon. Det känns riktigt bra! Ja idag gick vi igenom toalettstädning och det blev genast mycket mer att tänka på än tidigare! Fick nästan städa ett helt rum idag själv, och det kändes bra! Jobbade med en som heter Elisabeth hela dagen, och vi hade ett bra teamwork så jobbet gick jättefort, till och med hon blev chockad när vi till slut inte hade nåt mer att göra! Haha. Sen blev det till att städa ut ett helt rum, det hade varit en vattenläcka, så hela trägolvet var förstört, golvet var helt bubbligt och svajigt. Golvet ska bytas så vi var tvugna att flytta allt i rummet. Kändes som om man jobbade på en flyttningsfirma helt plötsligt. Man får testa på mycket! Det har varit en rolig dag i alla fall och det känns bra att ha kommit tillbaks, jag känner mig hemma där."





Suuunday

Börjar med att skriva om igår lördag. Bestämde med Lars kussen att vi skulle åka in till stan på Gregoriemarknaden så jag gick upp typ vid 8-tiden och sen tog vi 9-bussen in till stan. Gick runt och kollade på alla dom grejer som fanns där och det var mycke! Fast det var mycke samma grejer iofs. Mysigt var det iaf och det blev några inköp. Åkte sedan hem till mig och var ute ganska länge i djupsnön :P Kul vare. Senare på kvällen kom det lite folk och vi tittade på melodifestivalen, spelade spel och  spelade vattenpoker :P Haha, de va kul!

Idag sov jag länge, gick och la mig jättesent. Kunde sovit hela dagen om jag så ville de, men eftersom skolan börjar imorrn igen så måste jag kliva upp liksom. Åt lite frukost, eller lunch eller vad man vill kalla det och satt mig vid TV:n. Har suttit med TV:n typ hela dagen. Sen blev det till att äta middag, packa ihop lite kläder och sen åka in till stan. Kom nyss till lägenheten och har nu packat upp allt och fått lite ordning här. Det blir bara till att titta på TV ikväll och ta det lugnt. Imorrn börjar jag att praktisera på Clarion Hotel också så det blir till att gå upp tidigt imorrn. Ska va där först i två veckor och sen två dagar i veckan. Ska bli kul! Skönt att göra nåt annat än bara skola hela tiden! :D

Toboggan

Ja idag blev det till att kliva upp ganska tidigt igen. Skulle till Persåsen med grabbsen och åka bob. Har åkt hela dagen och nu har jag ont i benen å knäna! Haha. Vi körde race ner för backen och alla medel var tillåtna. Det blev krascher, volter, sladdar m.m. Riktigt vilt! Och fort gick de! ;P Kuuuul! Måste göras om snart! :P
Har bara tagit de lugnt sen jag kommit hem, har varit väldigt trött. Kanske inte låter så jobbigt att åka bob, men det är jobbigare än vad man tror :P
Är nu ensam hemma, folket har lämnat byggnaden så nu sitter jag här ensam. Det är ganska skönt de också.
Malin å Fia kommer nog hit en sväng snart. Får se va vi hittar på :)  Chill out!

Bydalen

En hääärlig dag! Igår-kväll åkte jag ju som sagt till Malin Martin å sov där. Det blev mycke flummande som vanligt och när vi skulle sova gick ju inte de heller. Jag å Malin pratade hela tiden! Typ vid 3-tiden sa vi godnatt för vi var ju tvungna att sova några timmar. Gick upp vid 8, halv 9 nångång imorse och man var ju hyfsat död. Tog bussen till Bydalen runt 10-tiden och det var fan segt att åka dit, även att det tar hundra år till när man åker buss! Väl framme gick jag direkt och hyrde skidor, fick ett par proffsskidor och nice-price, me like! Köpte dagskort och sen var det ut i backen och köra gärnet! Så jäkla härligt! Åkte hela dan! Jag får inte nog! :P Dyrt blev det, men va gör de dom gånger som denna.
När vi åkte hem såg alla ut som jag vet inte vad, slutkörda mullvadar eller nåt! Haha, somnade till lite också, svårt att inte göra!
Sitter nu och tar de lugnt här hemma, har varit ute och kört lite skoter. Ska kanske träffa tjejerna lite senare, får se hur de blir med de :)



Yes Yes

Springer omkring och fixar iordning lite tills imorrn för då ska jag å mina angels Malin å Fia glassa i bydalen. Det blir förhoppningsvis en fin dag med mycke skidåkning och skratt :)
Ska åka till Malin ikväll å sleepa över där så det blir enklare att ta sig iväg imorrn :)
Idag har jag inte gjort nånting, ingen nytta (förutom att jag satt igång några tvättar, är stolt över mig själv!)
Sov länge, gick upp och åt frunchbrunch och tittat på tv, det är väl så min dag sett ut idag. Det är skönt att kunna ha såna dagar också :) Det är ju ändå lov liksom :P Det är ännu lite oklart hur resten av veckan ser ut, har lite olika alternativ så jag får återkomma med det :) Stay cool!

I'm back

Nu är jag hemma! Kom nyss hem från stugan och vår stuga ligger i Offerdal för den som inte visste de ute på en ö. Mitt paradis! Vistelsen där har verkligen varit lugn och skön. Har för det mesta bara slappat. Har fiskat lite grann, kört skoter och solat. På kvällarna blev det till att ligga under en filt framför kaminen och bara mysa, har också spelat mycke kort. Idag låg jag ute på isen och solade. Himlen var blå, solen värmde och det var helt tyst, det enda som hördes var fåglarnas ljuva kvitter. Ingen stress, ingen oro. Skönt!
Sitter nu här hemma och tar de lite lugnt, känns att solen har tagit idag. Ikväll händer det inte mycket antar jag, lär väl sitta med datorn för det mesta.
Skriv om jag är inne på msn! ;P


RSS 2.0