Storsjöyran 2009

Tredagars-biljett är nu köpt, så yran 2009 - here I come! ;D


Lovely!



Bingo!

Har varit på bilbingo ikväll men nä det blev ingen bingo för min del! :/ Det var första gången jag var iväg på bilbingo så det var skoj! Haha och flummigt blev det! Åkte iväg med en jobbarkompis och fan va vi skratta! Folket bredvid oss lär ju ha blivit aströtta på oss! Haha :P Åker absolut iväg nån mer gång! Men då ska jag vinna också!! ;D


Finally!

Nu är resan beställd! Ääääntligen! 14 augusti, here we come! ;D



Exhausted

Idag var det den värsta jobbdagen i mitt liv! Fy faan va jobbigt de har varit! Typ hur mycke som helst att göra och det fanns typ inga grejer att jobba med och folk väntade på rum så man var tvungen att stressa för att bli klar med vissa, nä jag ville bara därifrån! Plus att jag försov mig imorse så jag var tvungen att gå typ hur snabbt som helst in till stan och inte nog med de så missade jag ju frukosten tack vare de och fick gå med tom mage heeela långa dagen fram tills för ett tag sen! Det var verkligen inte min dag idag, och folk var typ griniga för alla hade mycke att göra och det gick allmänt ont för mig! (och ont gör det när en dörrjävel slår igen rakt på en!)
Nä inga fler såna här dagar tack! Men tjänade väl ihop en rejäl slant eftersom det var ob idag, typ det enda som var bra! Jobbade typ till 7 ikväll :S
Man får tacka att man har lite roligt folk att jobba med också för på slutet blev vi väl ganska trötta och då blev det ganska rejält flummigt! Haha :P Nä nu har jag fått ut mitt klagande! Klart slut!


                                                  Jag är slutkörd!

The hangover

Jobbat idag med, var riktigt seg idag! Direkt efter jobbet åkte jag till lägenheten en snabbis, kollade bio och beställde biljetter och sen bar det av in till stan igen. Åt lite grann och sen blev det bio då! Det blev "Baksmällan", fan va den ägde! Asbra å asrolig! :P Det är fler filmer jag vill se så det kommer bli ganska många biobesök nu inom en snar framtid :) Nästa besök blir nog nästa vecka skulle jag tippa :D

 
                                       Se den! :D


Take me away

Ja man har då jobbat idag också och jag är så less på att jobba, vill bara härifrån! Vill sticka utomlands å bara ta de lugnt och ha kul! Det skulle jag verkligen behöva nu!


     I want this car btw! Kanske ska köpa den och sticka iväg?


Monthly salary

Jobbat idag som vanligt och så fick jag lön idag också! Me like! :D
Och...

...dagens middag! Yummie! :)

This week's horoscope!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt - i alla fall inget som du går och oroar dig över.
  Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna - alla har rätt att må lite dåligt ibland.
 Väduren (21/3- 19/4)

Att lyssna är särskilt viktigt den här veckan. Chansen är stor att du får reda på mycket intressant information om något du tycker är viktigt som annars hade gått dig förbi. Det kan finnas problem med detta också - en del av denna information kanske inte var avsedd för dina öron och detta kan innebära ett litet dilemma för dig.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här veckan blir tung att ta sig igenom speciellt när det gäller arbete och studier. Du är helt enkelt trött, kanske på grund av sömnbrist eller så kan det vara dåligt väder som påverkar ditt humör. Försök bara att inte låta ditt humör gå ut över andra så att den här veckan får effekter som sträcker sig längre än dess sju dagar.
 Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen - inte bara på helgen utan också någon veckodag.
Vågen (23/9 - 22/10)

Energin kan tyvärr saknas denna vecka. Var noga med att ge dig tid till att återhämta dig och var väldigt selektiv med vilka uppgifter du tar på dig. Till helgen har din energi fyllts på en aning och ditt humör lyfts också tillsammans med detta. Du och en vän ser ut att ha en trevlig dag i slutet av veckan. Det ser ut som du spenderar en del pengar (lite mer än du tänkte) under denna aktivitet.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan ser du ut att ha ett mycket gott humör. Du är kanske lite väl lycklig och uppe i det blå och det kan få dig att bortse från saker som egentligen kräver din uppmärksamhet. Var noga med allt som rör pengar under den här tiden. Socialt är du på topp den här veckan. Din energi smittar av sig och många söker ditt sällskap.



*sun


Hoppas vi tar oss iväg! Vill bara härifrån!

Wonderful

Efter en massa jobb i veckan åkte jag till stugan i fredags, riktigt skönt! I fredags var det asmycke att göra och på slutet stressade jag typ ihäl mig för att bli klar! När jag väl var de kände jag att jag bara vill kräkas på detta städjobb! Det är ju inte direkt kul, men men, pengar pengar! Man gör ju typ allt för pengar, men ibland kan man ju undra varför?
Det var bara så skönt att komma ifrån allt och bara ta det lugnt i stugan. Den ligger på en ö, så vi är lite avskärmad från allmänheten och det är helt underbart! Har mest legat och slappat, och det har ju inte varit det finaste vädret så det har blivit mycket mys framför brasan i kaminen! Nu vill jag bara till IKEA och köpa saker till stugan och inreda klart där! Det är inte långt kvar nu tills det är helt klart där.
Nu väntas en lång och jobbig vecka! Jobbar imorrn och ledig tisdag, sen jobbar jag från onsdag till söndag. En 6-dagars vecka alltså! SUCK! Kommer typ avlida som vanligt men får försöka hålla mig vid liv, hur skulle de bli annars?!
Det är bara att höra av sig i veckan gott folk! :D

Back in town

Tillbaks för tre dagar till med jobb! Suck!

Woooork

Ja en massa jobb! Den här veckan är det onsdag till söndag så det är två dagar kvar nu sen får jag lite ledigt tills nästa jobbpass nästa vecka. Eftersom det är storsjöcupen nu är det fullt på hotellet och det är norskarna som tar upp platsen! Är jäkligt trött på dom nu! Haha :P Har iaf gått bra och man tjänar pengar!
Ikväll ville Fia Lotta Larsson att jag skulle hänga med å festa så det blir lite festande ikväll då :P Får väl ta de lite lugnt eftersom jag börjar kl 9 imorrn :D
Jag säger i princip aldrig nej till fest! ;)



RSS 2.0