*

tack som fan kap kun kap
koh pangan koh tao khao lak
fuck it i phuket pingpong show
kalla folket för tjingtjonghoes
trekant i grekland leka stekarn
bakfull redan fredag
mallis kanarieholmarna
mickey dee's ha barn i bollhavet
en riktig stilikon med silikon
bor i samma stad som du vill ifrån
kvinnomisshandel solariebrännna
fixa mat vad fan har vi hemma
soppatorsk och foppatofflor
barnen nersjunkna i tv-soffor
ordning o reda lådvin på fredag
kunskap från wikipedia
tonårsgraviditet
ångesten ingen vet
minnesluckor barn med syrran
vill alltid vara kvar i fyllan

dansa bugg lyssna på carola
manikyr permanenta håret
återträff med högstadieklassen
avundsjuka på överklassen
och gilla kungafamiljen
spyr utav dagen-efter-piller
skvaller o hänt i veckan
grannen hembränt o bläckan
nätpoker karaoke
man kan ju inte bara ha tråkigt
finlandsfärja bon jovi-covers
living on a prayer looptroop rockers
raggarbilar power meet
gällivarehäng fan va fint
fyllebråk på mc donalds
gå hem o bli rånad ungefär en gång månan
lönehelg försök o svälj
stoltheten ur en ölbutelj
en stor stark o hotshot
hur länge har det pågått
skit i det gonatt o sov gott


Sweden Mali Voices

   
Ikväll och imorgon ska jag jobba på denna festival, "Sweden Mali Voices"
som är en festival med loka artister härifrån och artister från Mali,
blir lite spännande!
Fröjdholmen is da shit!

The proposal


                                Såg denna film igår, riktigt bra! :)

The city

Har just kommit in till stan. Ska jobba imorrn och på fredag så det var bara till att åka in. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll! Skulle ju va som lite roligt att hitta på nåt kul men samtidigt vill jag bara ta de lugnt också, svårt val! Antingen in till stan en sväng eller sitta kvar här. Aja, får se hur de blir med den saken! Vilket väder det har varit idag! Så jääkla nice! Har varit ute å solat lite grann, blev väl inte sådär jättemycke ändå :P Om det är nån som vill hitta på nåt imorrn efter att jag jobbat så hör av dig! :P Åker hem på fredag igen :)

Work

Igår åkte jag på fröjdholmen och det var en riktigt rolig kväll, träffade mycket folk och flummade på som vanligt. Drack inte så mycket eftersom jag jobbade idag. Pappa skjutsade in mig till stan igår runt 1-tiden på natten, riktigt snällt! Tog ett bra tag innan jag somnade så jag var riktigt trött när jag vaknade idag! Höll till och med på at försova mig. Gick iaf jättebra att jobba, flöt på bra, inte så himla mycke att göra. Handlade lite efteråt och nu sitter jag här i min ensamhet och ska äta lite. Kvällen blir lugn, ska bara slappa! Kanske ska lägga mig liite tidigare än igår! Haha.



Paint the house.



Home

Nu har sommarlovet börjat och man kan väl inte säga mer än; vad skönt! :D
Har inte skrivit på ett tag, har inte haft orken till de. Fredagen blev en ganska vild fredag. Blev inte alls som vi hade tänkt oss! Började i lägenheten med att dricka och det blev ganska mycket dricka! Åkte sen till Malin Martin och där blev det väl också väldigt mycke drickande. Efter de var det tänkt att vi skulle gå antingen ner på stan eller till körfältet men det slutade med att vi hamnade i en Cadillac och åkte omkring i hela stan, riktigt vilt må jag säga! Efter en lång tids åkande gick vi ner till badhusparken där vi hoppade in i en båt och åkte ut på sjön. Var ute ganska länge där och körde omkring och sen åkte vi till frösön. Fattar egentligen inte varför jag åkte dit eftersom vi inte gjorde nåt mer efter de, vi traskade hem när vi kom dit vilket blev en jäkla bit för mig! Jobbigt som f**n! Det regnade ju konstant också vilket gjorde det hela ännu jobbigare! Dessutom hade jag druckit väääldigt mycke så jag var nära att bara lägga mig där på vägen och sova men det var bara att intala sig själv att gå vidare, att man snart var hemma. Somnade på en gång jag kom hem! Lördagen var inte rolig! Mådde så jäkla dåligt! Kunde knappt stå upp! Blev bättre fram mot kvällen, då åkte jag hem till Oviken också. Efter lite mat och sen lite slappande framför en film blev det mycket bättre! Igår tittade jag och my parents på film bara, det slutar ju aldrig att regna! Skönt att vara hemma iaf, bara ta de lugnt och slippa stressen!
Idag har jag inte gjort mycke, sovit och sen tittat på tv och nu blir det lite data och sen kanske jag ska gå ut en sväng med hunden. Väntar på bättre väder!



12 june...Partyy!!

NU ÄR DET SOMMARLOOOV!!!!
Sista dagen på skolan idag och jag tänkte gå på avslutningen i aulan men sov lite för länge så jag åkte dit lite senare, tömde mitt skåp och sen var det en samling i ett klassrum för oss. En helt onödig dag egentligen, men men! Nu är det iaf sommarlov och då ska man inte klaga! :D
Ikväll blire utgång såklart, ska börja snart här i lägenheten med att dricka och äta jordgubbar och melon, yummie! :P
Har hört att det är ganska många som ska ut så jag hoppas att det blir en del! :D Skål på er alla, vi kanske syns ikväll! ;)

Dramatic



Yes, it's tuesday!

Jaa det är ju tisdag som sagt och dagen har varit sådär underbart slapp! Började klockan 10 idag så det blev lite sovmorgon och bara det är väldigt positivt! Skulle ha lite betygsnack idag och så skulle vi städa undan lite. Jag å Johanna i min klass skulle mangla några servetter och på nåt jäkla vis lyckas vi ju förstöra en bänk som hör till den och lyckas köra in bänken i mangeln så att den fastnar! Haha, vilka äventyr man får vara med om alltså! Vaktmästarn fick komma och fixa skiten! :P Efter lunch åkte klassen och våra hotellärare ner på multichallenge där vi gick på laserhallen i en timme, fan va roligt de va! Helt vilt! Och vem var inte bäst om jag då?! Låg etta hela tiden och mitt lag vann varenda spel, jag är bara kung på det där helt enkelt! ;) Efteråt hade våra lärare fixat smörgåstårta, dricka och godis till oss, dom är ju för gulliga! :P Gick sen på stan en sväng och sen blev det träning på fristilen. Efter de åkte jag hem och duschade en snabbis och sen åkte jag in till stan igen till en klasskompis. Blev lite mys och flum där, kom nyss hem. Haft ett fullspäckat schema idag, som vanligt då ungefär! :P Veckan som återstår har jag inga problem med! Slappa dagar nu! :P

A long weekend

Ja nu har man haft långhelg, har haft ledigt från torsdag fram tills nu, riktigt skönt!
Fredagen blev en riktigt lyckad kväll, och h*elvete va roligt jag hade! :P Började allra först i lägenheten med att dricka lite här med kussen och sen åkte jag till Malin Martin och Fia var där också. Drack lite smått där också och sedan bar det av ner på stan och träffade lite folk och sen var vi på en fest, riktigt kul!
Sen skulle man såklart dra till österäng! Tog ett litet tag att komma dit, haha, träffade en massa folk på vägen o.s.v. :P
En jäkla massa folk där iaf och musiken pumpade på! Vet inte hur mycket folk jag träffade den kvällen, vart jag än vände mig så kände jag nån som stod där! Riktigt kul! :P Kvällen var allstå skitkul, med mycket dricka, dans å prat! :D
Igår blev det bara till att ta det lugnt och jäsa, satt inne å titta på tv å film hela dan å kvällen! Härligt var det efter en ravekväll som fredan va! :P
Idag så har jag jobbat, gått riktigt bra! Flytit på bra och blev klar i tid med allt, pengar får man iaf så jag ska inte klaga! :D
Kvälen blir lugn med tv-tittande tror ja. Nu är det bara en vecka kvar också, sen är det sommarlov! Blir en massa roligt i veckan med klassen :)

5 june..Partyyy!!!!

Idag är det studenten och det betyder ju bara en sak...feeest!! :D
Åkte på Palmcrantz idag och kikade på studenterna där, fan va peppad jag blir! Var inte någon speciell jag kände som gick ut nu, men nån visste man iaf om :P Åkte ner på stan en sväng och köpte en tröja och åt lite. Kollade på alla flak som åkte förbi och nu är det bara ett år kvar sen står man själv där och skriker!
ETT år kvar bara! Aaah!
Nu ska man ta de lite lugnt och vila upp sig lite till kvällen! Ikväll blire fest, var ett bra tag sen nu jag var ute så nu får man ta igen de då! ;P SKÅÅL!!


It's thursday

Igår övertalade vi en lärare att det var onödigt att bara ha en lektion idag (som vi egentligen skulle ha haft) så vi fick ledigt idag! Snacka om skönt! Har sovit riktigt skönt och sovit ut riktigt idag! Igår kom jag och några kompisar på att vi kunde ju festa eftersom vi var ledig idag så jag åkte in till stan till några klasskompisar, men kvällen blev ett stort misslyckande! Kvällen sög hårt! Riktigt besviken! Aja, går väl inte att göra nåt åt, gick hem på natten nån gång, kallt var de men det var skönt att komma in sen och kika på lite tv innan jag la mig.
Idag har jag bara suttit framför tvn och tagit det lugnt, skönt att få slappa! Tog nyss mig en dusch, ska iväg med två kompisar på boda borg, eller jag tror de iaf, troligtvis! :) Alltid kul på boda borg!
Det är väl så kvällen ser ut, inget annat speciellt. Sen ska man väl sova och ladda inför morgondagen då det är studenten, åker nog på pc och kikar, sen imorrnkväll blire ju party! ;P



Just chilling

Dagen har varit hur slapp som helst! Hade bara hotell idag och vi gick igenom brandsäkerhet, hade typ lektion i inte ens två timmar, sen fick vi sluta! Åt lunch och sen tog vi det lite lugnt för vi skulle gå på musik-3:ornas sista konsert, den var bra! :) Åkte ner på stan en sväng och gick omkring lite, är astrött idag så det blev inge länge alls! Åkte hem till lägenheten sen, har diskat lite och sånt tråkigt och nu blir det till att spela lite wii och ta det allmänt lugnt! Köpte nya byxor igår också! Det blev ett par chinos och sen impulsköpte jag ett par Levi's jeans, riktigt snygga! Näst på inköpslistan blir nån t-shirt tror jag! :) Ha de grejtans!

RSS 2.0