Haha



I'm proud!

Men tjena! Nu var det verkligen längesen jag skrev! Ber om ursäkt för detta!
Jag praktiserar för fullt på Clarion Hotel! Går riktigt bra, mycket roligare än att sitta vid skolbänken varje dag! :P
I måndags var jag även på bio! Det var ett tag sen man var det också, och det blev såklart "Flickan som lekte med elden". Riktigt bra film men inte lika bra som första va! Den var något förvirrande men den var bra! :D
Ska försöka uppdatera liite oftare! Hoppas på de iaf! ;P Här kommer också en liten uppdatering om hur jag har det på jobbet! Ha de bäst! Peace!


"Ikväll var det i princip fullbokat hotell men de flesta hade checkat in innan mitt pass började så det var ca 40 ankomster kvar bara. När jag kom hade tydligen några lastbilar blockerat vägen utanför garagen så att gästerna inte kom ut med sina bilar p.g.a vägarbete. Gästerna hade stått där i nästan en timme så jag fick som uppdrag att gå ner med frukt och dricka till dom, och det uppskattades verkligen! Det var jag och en till ikväll som jobbade och det kändes som jag gjorde jättemycket ikväll! Jag checkade in mycket folk, jag bokade taxis hit och dit och svarade i telefonen och sprang ärenden och under en kort tid skötte jag recpetionen helt själv! I'm proud! Apropå engelska har jag även pratat mycket engelska ikväll eftersom det är väldigt mycket utlänningar där just nu. Känns bra! En rolig kväll! :)"

RSS 2.0