Home

Tur att det finns bakistabletter, vaknade i morse och mådde hyfsat bra faktiskt, men lite skev var man väl. Gick upp och åt lite och sen tog jag mig en dusch. Kände mig mycke fräschare efter de! Skulle åka med 20 över 2 bussen hem så jag åkte in till stan. Åkte lite tidigare så man kunde äta en strips på sibylla innan, jäklar va gott de va! :P
Åkte sen hem med bussen och nu sitter jag här hemma, lugnt och skönt! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, typ sitta med datan, tv:n och jäsa typ, haha. A men vi höres! ;)

Ta de lugge!

Friday and Party

Idag försov jag mig, skulle börja kvart över åtta men vaknade typ 11! Haha. Missade min 100-poängskurs så det blev bara matte B och idrott idag. Fan va jag hatar matte! Håller på att avlida varje gång!
Senare på dagen åkte jag till Johanna och hämtade lite dricka och sen blev det fika på stan.
Va på stan ganska länge så det blev ganska bråttom sen när jag kom till lägenheten, det blev till att kasta i sig mat och sen typ åka. Jag, Tobbe och Lars åkte först till Otto å Conny och drack lite sen stack jag till Johanna. Jag, Johanna, Amanda, Alexandra och Sandra drog på fest vid stora kyrkan och där träffade man en massa roligt folk. Blev massa drickande och sedan skulle vi gå och då blev kvällen upp och nervänd. Blev en massa drama.
Jag gick själv till Steph som hade fest och där träffade jag massa folk jag känner och alla drog på Max typ på en gång. Gick senare hem till lägenheten. Typ en halvmil, assegt och kallt! :P I det stora hela var kvällen lyckad och rolig!

Du betyder så mycket för mig, en underbar människa
Jag finns alltid här för dig, och inget kan komma emellan
Det borde finnas fler människor på jorden som är som dig
Tack för att du finns, jag älskar dig! <3




       Ramzi                                        Amandy                             Jag

           Ramzi                         Amandy                    Jag                   Johanna

Benjamin Button

Igår blev det ju bio som sagt och vi såg Benjamin Buttons otroliga liv.  En otroligt bra film må jag säga!
När jag läste att filmen skulle va ungefär 3 timmar lång tänkte jag att den kommer säkert bli lite seg, kanske tröttsam.
Jag märkte inte ens av tiden, jag satt som fast i filmen och då är det inte mycket annat man tänker på.
Filmen var otroligt fin, dramatisk, komisk och rörande. Miljön var fantastisk och likaså skådespelarna. Gick ut ur biografen rörd men med ett leende på läpparna. En varm film som är inriktad mycket mot döden.
Varför vara rädd för döden?


                                                  
               
Den får fem stycken R av mig ;) En mycket sevärd film!


Cinema

Nu sitter jag i lägenheten efter en jävligt lång dag! Typ den segaste dagen som finns, alla tråkämnen! Samhälle, naturkunskap, svenska och näringslära är på menyn på onsdagar. Säger bara yes!
Snart blir det till att åka in till stan med Larry, först ska vi nog äta nånstans, sen blir det bio för hela slanten :P
Ska se Benjamin Buttons otroliga liv.

"Huvudpersonen Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist."

Hoppas den är bra, den ser iaf bra ut :) Får skriva imorrn då vad jag tyckte :)

Ha det grejtans! ;)
                                                     



Hotel Software

Tjoho!


Idag fick vi som sagt sovmorgon, började klockan 11 idag. :) Gick bara i två timmar sen slutade vi, så jävkla skönt. Snacka om slappt. Idag satt vi med datan bara, på HotSoft som inte fungerade igår. Det är ett bokningsprogram som vi testade idag. Fick ett tjockt häfte med uppgifter vi skulle göra och det var ganska kul i början, men när bokningarna började bli mer komplicerade höll man ju på att få damp, haha. Hörde hur alla skrek: Elisabeth! Elisabeth! Haha.
A men det var iaf slappt :)
Nu blir det till att äta någonting och sen ska jag iväg och träna på fristilen :)

Ha de gött!

Recover you

Emma Sandström, gått och blivit sjuk. Det blir inte lika roligt på skolan utan dig, så ta och bli frisk så snabbt du kan! Krya på dig vännen, du betyder <3


                                        




Get the job done

Tjo!


Sitter nu på denna underbara skola (icke). Har hotell, vilket är ganska slappt. Ska egentligen hålla på med hotellbokningar på datan men programmet HotSoft fungerar inte så det blidde manuella bokningar.
Fick reda på att vi börjar klickan 11 imorrn vilket är skönt! Ska utnyttja sovmorgonen till 100%.
Har suttit och gjort en läxa nu som vi egentligen skulle ha tills imorrn eftersom vi är ledig på morgonen, och nu är den klar. "Få jobbet gjort" är ett bra ordspråk tycker ja, varför skjuta upp allt och få de jobbigt sen när man kan göra jobbet nu och va fri allt :)
Vet inte riktigt vad som händer senare idag, det får man väl se, men jag tror ja ska plugga lite iaf.

Bye!

Entertainment

A men tjena!


Igår var jag och min familj på Östersundsrevyn, på storsjöteatern. Jäklar va bra den var! Vilken tid dom måste lägga ner på det där alltså! Ca 2 timmar av skratt och underhållning. Den som inte har sett östersundsrevyn i år eller tidigare så kan jag varmt rekommendera den! 
Efter det så bar det av tvärs över torget (eller vi var ju tvungen att gå runt eftersom det är en stor grop i mitten :P)
till The Bishops Arms. Det blev en trerättersmiddag för min del! Till förrätt blev det vitlöksbröd med mozzarella och cheddar, till varmrätt blev det oxfilétoast med klyftpotatis, bearnaisesås, rosmarinsky och rotsaker och till efterrätt blev det glass med chokladsås, grädde, maränger och banan. Supergott! :D Ganska dyrt, men det kostar att ligga på topp ;) Mys var det iaf.

Point

Now I start

Hej!


Nu har jag tagit bort det gamla jag skrivit och så har jag piffat upp min blogg med ny design.
Nu ska jag börja på ny kula! Ska försöka att ha ork att skriva och försöka komma ihåg det, hehe.

Enjoy!


RSS 2.0