Turkey 2009


I'm home! Får  minnen från resan av den här låten!
Bilder kommer nog senare!


Jog

Har just varit ute på en springtur med brorsan och fy faan va jobbigt de va! När han är som en personlig tränare blire jobbigt kan jag lova! Blev en tur på ca 6 km med lite styrketräning där emellan, nu är man skakis i benen!
Det är iaf skönt när man kommer hem, och det blir nog en tur imorrn med tror ja. Åker ju till Turkiet på freda så man vill ju va lite fräsch iaf! Väl där kommer man ju bara att äta å dricka å må gott helt enkelt, då vill man inte tänka på träning! :)



Gran Torino

Såg Gran Torino ikväll, jäklar vilken bra film! Clintan är ju som han är, en riktig tuffing! Han vill man inte gärna bråka med i den här filmen! Filmen hade verkligen allt inblandat, det var lite komedi, drama m.m. och den hade ett budskap. Se den! Riktigt bra!

                                         Clintan, tuff som alltid!


Norway!

Ja då kom man just hem från en norge-tripp dårå! Åkte i söndags, man va ju lite sliten efter yran men det var bara till att kliva upp! Åkte till Valsjöbyn och övernattade i en stuga där för att sedan på måndagen åka till Norge. Vi har några bekanta i norge, utanför Trondheim som vi fick övernatta hos i måndags, riktigt trevligt! Igår åkte vi till Trondheim en sväng och gick lite på stan, blev något köp också. Åkte sedan vidare till Røros där vi tänkte övernatta men det blev att vi åkte över till den svenska sidan och övernattade i en jättefin och modern lägenhet där vi hade det riktigt bra med bastu och allt! Åkte hemåt idag och kom hem för ett tag sen! Det blev en resa på drygt 94 mil, men det var riktigt kul! Jag hade ju inte varit i Norge förut heller så det var lite extra kul för mig då! :) Bilder kommer nog senare!


Rave!

Storsjöyran 2009 ägde! Torsdagen blev lugn för min del p.g.a av att jag jobbade på fredagen men det var bara till att ta igen de under fredan och lördan! Fredan blev väl mest till att kika runt på lite olika artister, men det blev väl mest att man träffade folk och hade kul. Lördan var helt underbar! Mycke festande innan och sen var det rave! Det var en person som förgyllde min dag och det var ju såklart LADY GAGA! Hon var faan helt jävla underbaaar! Stämningen på torget när hon äntrade scenen går knappt att beskriva! Roligt att ha fått sett en sån stor stjärna! Yran in my heart <3


RSS 2.0