Wednesday

Idag på skolan hade vi först samhälle, sen blev det en tråkig nk-lektion, like usually. Dagen fortsatte med film, "American history x" aaasbra film! Har sett den typ 3, 4 gånger men den är lika bra varje gång :) Efter de fick vi sluta så det var en ganska slapp dag ändå. Efter skolan bar det av ner på stan, och hann inte vara där så länge innan pappa ringde, han var i stan så jag fick åka hem med han, good! Härligt att få komma hem! Men hann inte va hemma så länge ändå innan jag skulle iväg igen. Åt lite och duschade sen åkte jag till hackås. Ska sova här ikväll, vi är några ungdomsledare som ska planera inför lägret vi ska på imorrn. Imorrn åker vi till Rättvik och stannar där tills på söndag, riktigt kul! :) Blir inget skrivande förrän söndag eller måndag igen då, så ni får ha det bäst så länge! Byye!



Flabby days

Ja igår var det en riktig slapp dag, idag var det en riktigt slapp dag också! Det kan väl inte bli bättre?! :P Började halv 9, och vi hade några redovisningar som vi gjorde, gick ganska snabbt och det gick bra. Sen blev de lunch och sen gick vi igenom lite hur kurserna i 3:an ser ut. Som sista grej fick vi sätta oss två och två med en data och försöka skriva ner så många hotellkedjor vi kunde komma på och hitta, fick till väldigt många! :P Slutade runt 12 så då åkte jag ner på stan en sväng och sen till lägenheten. Ska sitta här ett tag och ta de lite lugnt, kanske renskriva en grej. Senare ska jag in till stan på törners och fika, sen blire träning och efter de blir de dans. En fullspäckad kväll alltså :P

Mondaaay

Ja det är måndag och en ny vecka har startat, det går ju fort som bara den nu för tiden! Slutar ju snart skolan, helt sjukt! Idag har det varit en superslapp dag! Började typ halv 11 och då hade vi hotell, fick jobba lite som vi ville idag. Har redovisning imorrn om praktiken, så vi fick förbereda de idag lite grann. Efter lunchen åkte vi ner på stan och sen till jamtli och landsarkivet. Det var en som pratade om hur stan var för typ 100 år sen och lite hur brott och straff var då o.s.v. Riktigt intressant! Ska gå på stadsvandring om två veckor så det var lite förberedande inför de, det var turismen idag de! Slappt! Gick på stan sen en sväng och sen blev det att jag och en kompis satt på Paus i tre timmar! Haha, vi drack först en frappe och sen blev det så att vi åt middag där också, en sallad, gott! Nu sitter man i lägenheten å slappar, blir tvn å sen sängen! :)

Sunday, again!

Idag har jag jobbat, jobbade igår också. Har ätit hotellfrukost i två dagar nu! Så jäääkla gott!! Skulle inte va fel att äta de hela veckan liksom :P Gick väldigt bra idag, kom precis hem till lägenheten. Det var inte så kul att jobba igår när det var superfint väder ute! Blev lite less, och så fick man sitta ensam i lägenheten hela kvällen och inte göra nånting, då längtade jag hem! Aja, har väl varit en helt okej helg ändå, ikväll blire till att sitta här och dega, kanske ska ge mig på nån läxa. Härligt att vara ledig på torsdag och fredag till veckan, blir en kortvecka å det är skönt! Sommaren närmar sig mer och mer :D

Scotland!

Här kommer lite bilder från skottlandsresan :) Fler bilder finns på min bilddagbok där jag heter; robin-1991 :)
   

En strand på ön Iona

Båtutflykt till ön Staffa

En mystisk ö

En Puffin :D

En grotta på ön Staffa

Gjorde denna på en av stränderna på Iona

Lilla gänget :P

Ismael & Viktor

Glasgow!

Ralph Lauren

Dolce & Gabbana

Gucci

Lisa, Felicia, jag och Frida

Isse & Robin

Jag å Victoria, we are the Puffins!

Yummie!

Ville inte hem :(

Manetexpressen hem

Hela gänget samlat! En underbar grupp, en underbar resa, och ett minne för livet!

I'm back

Nu var det ett bra tag sen jag skrev någonting! Har varit i Skottland i en vecka nu och kom hem idag. Har varit otroligt kul! En underbar grupp och underbara resmål! Vill tillbaaaaka! Kommer att lägga upp bilder från resan, ska väl göra de så fort som möjligt :)



Finally completed

Jobbade idag också, det var faktiskt riktigt skönt att gå in till stan imorse, det var jättevarmt! Det har varit en asseg dag, har städat å städat. Nu har dom flesta norskarna åkt iaf så nu var det inte så mycket folk, det var skönt! Slutade typ halv 6 så det blev en ganska lång dag, men onödigt att stressa. Åkte till lägenheten och nu har jag just ätit. Blir till att göra klart en läxa nu och sen ska jag kolla så att allt är med i packningen tills imorrn. Senare ikväll åker jag till Frösön, till Felicia. Ska sova där, det blir trevligt att umgås! Imorrn åker jag till Skottland! Blir borta i en vecka, så det blir ingen blogg på ett tag. Ska iaf bli askul! :D Nä men det är väl inget mer att berätta, vi hörs väl om en vecka då ungefär igen! Ha det bäst så länge! Byyyyeee!


Easter

Idag är det påskafton då så då måste jag ju säga glad påsk! :) Idag har jag jobbat på Clarion, var lite segt att kliva upp imorse men det var bara till att göra de och åka in till stan. Hotellet är fullproppat av norskar och det var riktigt mycket att göra! Hade 19 rum att städa så det var lite segt. När man kliver in i ett rum där det står typ 20, 30 flaskor och burkar överallt och dom har klistrat öletiketter på badrumsspegeln så att dom knappt går att ta bort känner man sig inte på topphumör för att städa det rummet! Men det var bara till att städa! Slutade runt 5-tiden och då skyndade jag mig till hemköp och handlade och sen bar det av hem till lägenheten. Har suttit och pluggat för det mesta och är snart klar med en läxa, skönt! Nu blir det till att jäsa lite och kolla igenom packning tills på måndag och sen ska jag gå och lägga mig! Ska jobba imorrn så måste gå upp tidigt, även att det inte går nån buss på morgonen eftersom det är söndag så jag får ta och traska in till stan. Jaja, vi hörs imorrn! Byeee :P

                                              Glad påsk till er alla! :)

Back to town

Ja nu har jag varit i stugan och det har varit riktigt härligt! Har bara tagit det lugnt, ätit, sovit och varit ute och solat m.m. Efter en hektisk tid på skolan har det varit skönt att bara ta det lugnt och koppla av! Hela familjen har varit där och igår firade vi påsk tillsammans eftersom brorsan och jag skulle hem idag. Åt god mat och hade det allmänt trevligt och mysigt. Kom precis tillbaks till lägenheten och nu blir det väl till att ta en dusch och sen ska jag plugga lite. Har fortfarande inte gjort klart en massa läxor så måste väl göra klart en del då. Hatar att ha saker ogjort! Suck! Ikväll blir det väl lugnt, kommer sitta här ensam antar jag och inte göra så mycket. Malin Martin kanske skulle komma en sväng, får se om de blir då iaf :) I helgen ska jag jobba så det får väl bli en ganska tidig kväll så man tar sig upp och orkar med allt :)

Holiday

Äntligen looov! Så jäkla skönt! Världens slappaste dag idag då! På samhälle gjorde vi typ ett nutidskryss om ekonomi, jag fick alla rätt! Yeah! ;P Efter de fick vi fika och godis, yummie! Sen hade vi naturkunskap och där labbade vi bara, typ gjorde knappt nåt, och sen fick vi sluta! Läraren som vi skulle ha på eftermiddan  var borta på nånting så då fick vi sluta istället! :P Slutade runt halv 12 :) Gick och åt och sen satte jag mig och pluggade lite, har fortfarande alla dessa läxor att göra, suck. Åkte ner på stan efter de och gick omkring lite och nu är jag i lägenheten. Ska bara ta de lugnt nu, är astrött! Senare kommer brorsan och hämtar mig, vi ska åka till stugan, härligt! Kommer inte skriva nån blogg imorrn, men på fredag antar jag att jag gör de! :) Ha de så bäst ni kan ha det så länge då! ;)

*33*1#

Sista dagen på praktiken idag, känns tråkigt att sluta, trivs så himla bra där! Det har iaf gått riktigt bra idag. Gav presenterna som vi köpte igår och dom blev jätteglada! Dom tackade oss också för att dom fått ha oss där, det känns bra! :) Efteråt gick jag omkring på stan lite och kollade på saker bara för att fördriva lite tid, sen blev det middag på donken idag med grabbsen! Haha, onyttigt, men va faan! Måste ju testa kampanjen , "Hollywood classic", riktigt god faktiskt! Åkte sen till lägenheten och har suttit och försökt pluggat men har inte kommit nånstans! Gick en sväng på OK och nu sitter jag här igen och gör typ inget, måååste plugga men blir ju inte av!! Haha, får se vad lärarna säger imorrn!
Ni kanske undrar vad rubriken står för, stjärna33stjärna1fyrkant slår vi in på telefonen på hotellrummen när vi har städat klart där och det passade ju bra nu då, jag är klar med praktiken helt enkelt! Over and out!

"Sista dagen på praktiken då, jobbade från 8 till ca halv 4. Gav presenterna direkt på morgonen, blommor och ett gosedjur. Alla blev jätteglada! De hängde upp gosedjuret i en lampa så att dom skulle bli påminda om oss och våran tid där. Blommorna gjorde sig fint i personlarummet. Fick 15 rum idag, det är det mesta jag haft under praktiken. Gick väldigt bra, stressade inte så det blev en lite längre dag. Känns lite hemskt att det var sista dagen idag, att komma dit är som ett andra hem nu. Personalen är underbar, personer som man kan skratta med, som man kan skoja med och som är tacksamma och hjälpsam. Under den här tiden har jag utvecklats enormt i arbetet. Att ha gått från att vara en praktisk hjälpreda åt andra i personalen till att städa en massa rum själv med egna listor, eget material och egna beslut är en stor bedrift enligt mig. Jag har verkligen kämpat för att klättra upp för "stegen" och det känns som om jag har lyckats komma ett steg varje dag. Jag tar jobbet på allvar och fokuserar 100% på att vara en suverän praktikant, och man får tillbaka det på ett eller annat sätt! Nu har jag fått helgjobb där och jag har fått sommarjobb, jag är supernöjd! Till helgen ska jag jobba igen och det känns bra, de har jättemycket folk som bor där nu den här veckan, nu är beläggningen ca 90% vilket är väldigt mycket! I resten av stan är den tydligen bara runt 50% så Clarion verkar ha övertaget just nu. Praktiken har varit superbra! Finns inget mer att tillägga! Over and out."



Tired

Näst sista dagen på praktiken då, blir lite tråkigt. Har gått bra idag, inget speciellt har hänt, bara städat på. Efteråt gick jag å jossan på stan. Vi skulle köpa blommor och en grej åt personalen tills imorrn, men vi kom ju inte på vad vi skulle köpa! Gick typ omkring hur länge som helst! Även att hon var tvungen att åka på träning så jag fick gå ensam å kika. Gick säkert en timme på stan själv i jakt på en grej att köpa! Det blev iaf en fin blombukett och ett gosedjur till slut! Hoppas dom blir glada! :) Har varit astrött hela dagen idag, och speciellt nu efter att har varit ute och sprungit på stan! Nu måste jag få i mig nåt att äta och sen blire till att pluuuggggaaa :/ Fy faan. Har typ sjuttioelva saker att göra tills på onsdag, icke kul!

"Näst sista dagen idag! Känns lite ledsamt. Började klockan 8 och slutade runt 3 idag. Hade 12 rum att städa och när jag skulle packa en vagn fanns det såklart inga grejer! Blir alltid stressad när jag inte har alla grejer, vill göra klart ett helt rum på en gång så det blir mycket spring och lite gjort, då blir jag stressad! Fixade i alla fall så jag fick tillräckligt till några rum till slut och under dagen fanns det mer grejer att hämta. Det var bara städa, städa, sätda idag, inget speciellt. Har varit väldigt trött så det var jobbigt att komma igång där på morgonen, men blev bättre under dagen. Har varit på stan och köpt blommor och ett gosedjur åt personalen från mig, Emma och Josefin som vi ska ge imorgon. Vi vill tacka dom för en superbra praktik!"



090405

Det blev inget kalas för min del igår, bestämde mig för att stanna hemma. Var trött och sliten så det var skönt att bara va hemma och inte göra så mycke. Sov aslänge idag, härligt att få göra de nån gång iaf! Känns som om jag inte ha fått sovit på flera veckor! Gick upp och drack lite kaffe och åt lite fruktsallad, gott! Har nyss varit ute och gått med med min kära hund Kira :) Hon blev lite tjurig dock, hon fick inte som hon ville och då fick jag mig en liten utskällning, haha. Nu måste jag kolla packningslistan inför Skottlandsresan, det närmar sig nu! :D Ikväll ska jag på teateravslutning, jobbade i somras som skådespelare, medverkade i teatern "Haldo med H". Den blev filmad och ikväll blir det filmvisning och nånting att äta antar jag. Det blir kul! Kul att få träffa gänget igen! :)

Worn out

Det blev en himla lyckad kväll igår! Åt jättegod mat och sen blev det festande i lägenheten, riktigt kul! Vi var igång till klockan 4 på natten! Det som inte var så kul var att vakna imorse! Nä, jag mådde inte bra ska jag säga er! Var tvungen att gå upp och dricka vatten och äta nånting, blev väl kanske lite bättre då. La mig och halvsov till typ halv 1, mådde bättre efter lite sömn! Blev till att packa ihop lite och städa undan och sen åkte jag hem. Är nu hemma och har just varit ute och gått i det här fina vädret :) Nu blir det till att vila lite och sen ikväll ska jag på kalas, får se hur länge jag orkar! :P

Something fun

Dagen har varit helt okej! Har varit astrött bara så jag har hållit på å somnat några gånger! Dagen gick ganska snabbt ändå, efter skolan bar det av ner på stan en sväng och där träffade man ju på lite folk! Kul! Köpte mig lite groggvirke tills ikväll sen åkte jag till lägenheten :P Sitter nu här och vilar lite inför kvällen, ska ta mig en dusch också tror ja. Ikväll ska jag å några kompisar äta middag på thai i stan, ska bli trevligt! Efter de blir det lite gallej i lägenheten, kommer lite folk :) Blir kul, känns som att vi behöver träffas hela gänget nu :) Have fun tonight gott folk!;P

Much to do

Började klockan 10 idag och det var en person som pratade om UF-företag för oss i ungefär en timme, sen fick vi sluta. En väldigt kort och intressant dag. Känns kul att få starta ett eget företag och nu gäller det att hitta perfekta gruppen och den perfekta idén! Åkte ner på stan och satt oss på tehuset och fikade och sen åkte jag på skolan igen, tråkigt men sant! Var tvungen att fortsätta med en läxa och så skulle jag och Linnea gå på extramatte för att vi har omprov i de imorrn! Den läraren som skulle ha den matten var tydligen sjuk så vi blev typ förbannad och det blev ju inte så mycket inlärt dådå! Kommer skita sig fullständigt det här med matten! :/  I övrigt har vi typ hur mycket som helst i skolan just nu! Läxorna tar aldrig slut! Fy faan! Satt på skolan och fortsatte lite med läxan iaf och efter de åkte jag in till stan och sen åkte jag å Tobbe till MAX och åt :) Riktigt gott! Som vanligt är det inga korta besök vi gör på matställen och fik, idag blev det att vi satt där i ungefär 3 timmar! Haha :P Pratade om allt typ, planerade lite inför imorrn. Gick sedan hem därifrån till lugnvik, gick väldigt snabbt ändå och det var härligt, speciellt efter en sån måltid! Kom precis till lägenheten och nu måste man väl snart sova om man ska orka med morgondagen :) Ha de bääst ;P

First april

Skola idag då, suck! Gick väldigt bra ändå, hade ingen samhälle idag så vi fick börja klockan 10 istället för kvart över 8, skönt! Naturkunskapen var slapp, fick gå och sätta oss och göra uppgifter men det blev typ inget gjort! Haha, blev bara en massa prat! Hade också svenska och näringslära och då fick vi sitta med några uppgifter också, slappt. Det är ju första april idag också och alla skojade med alla kändes det som! En del grejer är ju extrema också! Haha, själv blev det till att skicka några mess till folk ;P Efter skolan bar det av ner på stan och sedan tog jag bussen hem till Oviken. Fick i mig lite mat hemma och sen åkte pappa och jag å klippte oss i hackås, härligt att va nyklippt säger jag bara! Åkte sedan direkt till lägenheten och där sitter jag nu då, blir tv:n ikväll (som vanligt!) Det är ju Fråga Olle och Girls of the Playboy mansion, det får man ju inte missa! ;)



RSS 2.0